Elokuun Etovin Epeli

elokuunidioottiJokaisen kuun kuluessa järjestämme äänestyksen, jossa valitaan edellisen kuukauden merkittävin pyllyilijä. Valintakriteerinä on se, että ehdokas on ao. kuukauden aikana mainittu julkaisuissamme. Joulukuun viimeisellä viikolla valitaan kuukausivoittajista vuoden hyödyllisin idiootti.

Elokuun Etovimman Epelin tittelistä kisaa tälläkertaa neljä huit’hapelia tollvanaa, joista kolme edustavata maamme antisemiittisten vellihousujen tähtikaartia. Valitse suosikkisi ja äänestä näistä:

Iltapaskan kesätoimittajasopuli Katariina Mäkelä on kisan nobody. Katariinan copy/paste -journalismilogiikalla toteutettu räkäposkinen pyllyily “Gazan Anne Frankista” edustaa niin absoluuttista journalisitista perslentoa, että Katariina on mitättömyydestään huolimatta pakko noteerata mukaan skabaan. Iltapaskan Katariina nimittääin kuseksii keskitysleireillä hävitettyjen juutalaisten muistolle ja häpäisee Anne Frankin kunnian rinnastamalla tämän Gazassa luksussohvalla lötköttävään ja mukavan tilavassa olohuoneessaan uutukaisella älpypuhelimella terrorstiporpagandaa twiittailevaan hyvin syötettyyn Hamasin maskottiin.

Stubbidon ja Käteisen imussa eduskuntaan noussut ja vompatin ulosannilla, charmilla ja ulkoisilla anneilla siunattu sosiaali- ja terveysministerin asemassa häröilevä hörhö Laura Räty os. Ämmälä osoitti koko kansalle, että tässä hallituksessa ei hommia hoideta ällillä saati osaamisella.  Tämä järkensä valon menettänyt pateettinen puoskari on vakaasti vakuuttunut siitä, että Suomessa ei ole alle 2.600,- €/kk tievaavia ihmisiä.

Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Hajjar meinaa, että ISIS on tehnyt “joitakin päätöksiä, joitakin tekoja, jotka kummastuttavat aika tavalla”. Hän varoo kuitenkin olevansa loukkaamasta ISIS-muslimiveljiensä vakaamuksen mukaisia oppeja ja korostaa, että puhuu asiasta henkilökohtaisesti. Hajjar ei myöskään linjaa, että mitkä vääräuskoisia koiria koraanin oppien mukaan teurastavan muslimijärjstön teoista häntä aika tavalla kummastuttavat.

Työveästön eturintamaa leikkivän kryptonatsistisen EU-sekopääpuolue SDP:n eduskuntaryhmän Obersturmbannführer Jouni Backman vaatii sisarpuolueensa Hamas:in chartan mukaista juutalaisten ajamista Välimereen.  Herr Obersturmbannführer Backman vaatii pakotteita Israelia vastaan, jättäen kuitenkin paljon tilaa vaatimiensa pakotteiden fantasioinnille. Semarinatsi toteaa patologista juutalaisvihaa tihkuvalla paatoksella,  että nykyiset juutalaisten vastaiset toimet eivät riitä. Selkeää kuitenkin on, että Backman puoltaa vanhaa kunnon natsiajattelumallia, jonka mukaan “ei saa ostaa juutalaisilta”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s