Katainen ei kelpaa edes kaatopaikalle

jyrkiluuseriKun entinen pääministerimme Jyrki Katainen ryhtyi rintamakarkuriksi ja jätti uppoavan laivan, julistivat suomalaiset sopulimediat hinkuyskäisessä cresendossa, että oikeasti “Jyrki haluaa omistautua kansainvälisille haasteille ja hänelle on super-komissaarin virka valmiiksi pedattuna Brysselissä”. Tuolloin pidettiin julkisessa sanassamme itsestään selvyytenä, että puliveivattu pätkäkomissaarin virka olisi Jyrkin tie tähtiin.

Kunnianarvoisa Dr. James Gonzo ilmoitti kuitenkin, että Jyrki ei ymmärrettävistä syistä johtuen nauti ranskalaisten saati saksalaisten luottamusta. Tästä johtuen Jyrkin on turha kuvitella, että hänet nimitettäisiin virkaan ihan oikeasti… Ja kuinkas kävi? No kävi niin, että Jyrki on niin totaalisesti menettäynyt luottamuksensa, että hän ei kelpaa enää edes poliitikkojen kaatopaikalle.

Suomalainen sopulilehdistö on pitänyt todella matalaa profiilia ja jättänyt uutisoimatta, että jo ajat sitten (mukamas) Jyriklle tarkoitettuun virkaan on nimetty ranskalainen Pierre Moscovici ja Jyrkillä ei ole enää muuta tehtävää, kuin putsata pöytänsä ja pyörittää peukaloitaan.

Jäämme suurella mielenkiinnolla odottamaan, että: a) kuinka pitkään sopulimediamme pystyvät hussuttamaan tämän maton alle, b) minkälaisia selityksiä he nikkaroivat perustellakseen, että miksi Jyrkin kommissaarin pesti päättyi kuin kanan lento?

Ei paska punnitsemalla parane.

Lähde: euroactiv.com.

Advertisements

3 comments

  1. Eiköhän tuo ole ilmiselvää, että sille järkätään joku kovapalkkainen suojatyöpaikka täältä Suomesta sitten, todennäköisesti vielä siten että se ei ole millään asteella tuottava vaan loisii veronmaksajien rahoilla.

  2. No onhan se itsestään selvää, ettei tuollaisen jätkän huostaan voi uskoa pyörillä kulkevaa kepab-kioskiakaan. Ensin nyhverö ei uskalla kasata vaalituloksenmukaista hallitusta, vaan kasaa marginaalipuolueista jonkun helvetin topparoikan, jonka osanottajat olisi esim. Ranskassa pudotettu vaalien ensimmäisen kierroksen jälkeen pois liian vähäisen kannatuksen vuoksi. Ranskassa on kaksiosaiset vaalit, ensimmäisen kierroksen jälkeen jatkavat vain yli 10% ääniä saaneet puolueet. Sen jälkeen, kun tämä “hallitus”, josta jo etukäteen tiedettiin ettei se ole toimintakykyinen osoittautuu toimintakyvyttömäksi, niin vellihousu ei hajota sitä, vaan katselee sormi suussa, kun se alkaa sabotoimaan toistensa työtä. Koko ajan mamero kuitenkin märisee mediassa vastuunkannosta ja päätöstenteosta. Lopulta nauku-maija sitten, ilmeisesti hetken mielijohteesta ottaa ritolat hommastaan ja kuvittelee kai vakavissaan saavansa jonkun tärkeänkin eu-viran. Minusta se kahvitteleva varapj:n hommakin on sille liian hieno. Toinen vai kolmas varapj:ko se nyt sillä osastolla on? Kuusi niitä on kuitenkin kaikenkaikkiaan.

    1. Totta. Jyrki Kataisen kollegat ovat Bulgariasta, Virosta, Sloveniasta ja Latviasta. Kataisen ansiosta Suomi on päätyt samaan roskakoriin pienten Itä-Euroopan maiden kanssa… Ja hei ihan aikuisten oikeasti, ei isot EU maat ikipäivänä luottaisi talousasioitaan tuollaisen tohelon hoidettavaksi. Rehn jo kusi homman niin täydellisesti, että se piti hiljaa heivata hevon helvettiin. Eipä taida suomalaisilla olla pieneen aikaan mitään mahdollisiuuksia oikeisiin viroihin, kiitos siitä Ollin ja Jykän… Ja hymypoika Alexin tietysti, joka nyt murjoo sitä hajoitetteua lelua jonka Jyrki hänen syliinsä sysäsi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s