Malesia: lesboilusta linnaa ja kuusi raipaniskua

indicentmuslimaYleisen käsityksen mukaan Malesia on edistyksellinen ja sekulaari muslimimaa, jonka kasvupotetiaali on hurja niin teollisuuden kuin turisminkin saralla.  Siksi monelle tuleekin yllätyksenä, että maassa partioi brittiläisen ja saudiarabialaisen mallin mukainen shariapoliisi. Vaikka yleinen käytäntö muslimiamaissa on ripustaa poikia peppuun pökkiviä poikia tms. pervoja kaulakiikkuun tai vähintään panna ne häkkiin, on lesbo-homostelijoiden islamilaisjuridinen häirintä sangen harvinaista.

Malesian shariapoliisi teki taannoin ratsian paikalliseen hotelliin ja löysi opiskelijatyttöparin hotellihuoneestaan. Toinen tytöistä oli nakuna kylppärissä kun toinen lepakoista avasi ystävällisesti oven yhdeksälle raavaalle allahin konstaapelille, joita tarvittiin pidättämään kaksi parikymmpistä lesboilijaa. Viranomaiset kertoivat, että ratsian aikana huoneesta löytyi mm. lepakkohomosteluakteissa apuvälineenä käytettävä tekopippeli. Neidot vakuuttivat musulumaanimiliiseille, että veijarivehjettä ei oltu vielä ennätetty käyttää, se oli vastikään kääritty pakkauksestaan ja se oli hankittu nettikaupan kautta. Ei ole vielä varmaa, että aikooko paikallinen oikeuslaitos tilata allahin tahdosta laboratoriotutkimuksen, jossa sauvasta etsitään lepakkojen vaginanestejäänteitä.

Opiskelijahomostelijatytsyjä odottaa yhdistelmärangaistus, johon kuuluu kome kuukautta kakkua, kuusi ruoskaniskua ja kaupanpäälle vielä kunnon sakot.

Lähde:  therealsingapore.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s