Suomi islamilaisen terrorismin kärkimaita

isisfinlandeseDr. James Gonzo on suuressa viisaudessaan valistanut niin kansakuntamme sopuleja kuin itsenäisestikin (väärin-) ajattelevia kansalaisia mm. seuraavilla viisauksilla:

 • Etnopopulistisessa hurmoksessa suomalaista kulttuuria rikastuttaneet kukkahattufasistit ovat tehneet yhteiskunnallemme suunnattoman karhunpalveluksen, jonka aiheuttamat sosiaaliset katastrofit kulminoituvat mm. terrorismin eskaloitumisena.
 • Vihervasemmsitonatsit ovat tyhjentäneet humanitääristä paskahuusia erityisesti pitkin itäistä Helsinkiä ja Turkua. Tämä on johtanut huomattavien terroristiklusterien syntyyn.
 • Afrikan ongelmia ei ratkaista siirtämällä ongelmat (erityisesti terrorismi) pohjolaan.
 • Klitorisamputoitua muhamettilaista sosiaalikatastrofia/terroristisynnytyskonetta ei tule tuoda Itä-Helsinkiin vegetoitumaan, vaan sellainen tulisi säilyttää luonnollisessa habitaatissaan.
 • Suomeen keinotekoisesti väkisin luotu muslimiyhteisö on tikittävä aikapommi.
 • Maahanmuuttajien “kotoutus” ei voi toimia jos “kotoutettavaa” ei ensin käännytetä pois “rauhan uskonnosta™”.

Tästä hyvästä niin vihervasemmistomädättäjät, kansallissosialistit kuin itseään “maahanmuuttokriitikkojen kermana” pitävät turhanpäiväisen Homma-foorumin selkääntaputtelijoiden runkkurinkiläisetkin ovat nimenneet kunnianarvoisan Dr. James Gonzon “rotupetturiksi”, “islamofoobikoksi”, “natsiksi”, “siionistisiaksi”, “jutkujen kätyriksi”, “huonoksi maahanmuuttokriitikoksi”  ja tietystikin myös “rasistiksi”.

Mutta kuten niin tavanomaista, pilkka osuu aina omaan nilkkaan. Tällä palstallahan on jo pitkään valistettu siitä, miten Suomen muhamettilaispiirit kuhisevat radikaaleja tosiuskovaisia, jotka haluavat toteuttaa itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan oppeja kirjaimellisessa muodossa. Tästä johtuen maailmalla uutisoidaan, että Suomesta on lähtenyt muslimiväestön kokoon suhteutettuna eniten jihad-psykopaatteja Syyriaan. Kekkoslovakialainen aikakapseli aka. YLE tosin ei puhu näistä verenhimoisista psykopaateista ja terroristeistä psykopaatteina, murhaajina saati terroristeinä, sillä noiden pakkoverorahoilla märehtivien mediasuojatyöpaikkasopulien jargonissa islamin “pyhää sotaa” käyvät ovat “taistelijoita” ja demarien jargonissa he ovat sotaveteraaneja.

Kiittäkäämme Herraa siitä, että islamilainen terrorismi on toistaiksi ollut vain vientituote!

Lähteet: CNN ja kekkoslovakialainen aikakapseli.

Advertisements

9 comments

 1. Suomeen olemaan tulleille ulkomaalaistaustaisille murhaajille ja raiskaajille riittää ymmärtäjiä RKP:n, Vasemmistoliiton ja Vihreiden puolueesta. Tämä on sitä suomalaista muka-suvaitsevaisuutta parhaimmillaan.

 2. Niinpä. Mitä enemmän rahaa sossu näille musulmaaneille jakaa, niin sitä haluttomampia ne ovat menemään töihin. Mitä enemmän yhteiskunta panostaa heidän viihtymiseensä, niin sitä tiukemmin ne eristäytyvät. Mitä enemmän niitä “hyväksytään”, niin sitä vihamielisemmiksi ne muuttuvat. Yhä vain enemmän pitäisi näitä kolmea virhettä toistaa eri lopputuloksen toivossa. Suvakkiuskonnon verorahoilla toteutettavat pakanalliset riitit. 😀
  Suvakkilaisuuden ja Islamin yhteinen lapsi on ISIS. Isishän on länsimainen viritys.

 3. Mikä Hommaforumissa on vikana? Onko siitä kenties ikäviä kokemuksia? Jos jotkut noista nimittelyistä ovat sieltä (kuten ehkä jutkujen kätyri tms.), niin ainakin sen voin kertoa että kysymykset juutalaisista tai Israelista varmasti jakaa myös hommalaisten mielipiteet useampaan eri leiriin. Itse en välitä kuka kritisoi maahanmuuttoa tai islamia. Tärkeintä että vastustaa potentiaalisten loisien ja terroristien maahantuloa, ja kyseisiä ihmisiä hyysäävää politiikkaa. Oli sitten FDL:n jäsen, hommalainen, Suomen Sisulainen, tai mikä tahansa.

  1. Eihän Hommassa sellaisenaan mitään vikaa ole, hommalaisia ja FDL:ää näyttää yhdistävän totaalinen aikaansaamattomuus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s