Iltalehti auttaa Hamas-terroristejä häpäisemään Anne Frankin muiston

gazanannefrankValheella on lyhyet jalat ja niillä ei pitkälle pötkitä. Hyvänä esimerkkinä tästä on persjalkaisten antisemiittimedioittemme sopulitoimittajat, jotka yrittävät islamofilisessa euforiassaan kriminalisoida Israelia siitä, että tämä sekulaarina demokratiana puolustatutuu islamofasististen terroristen hyökkäyksiä vastaan… Viimeisin suorastaan henkeäsalpaavan hävytön riman alitus on Iltapaskan kesätoimittajasopuli Katariina Mäkelän copy/paste -journalismilogiikalla toteutettu räkäposkinen pyllyily “Gazan Anne Frankista”.

Iltapaskan Katariina kuseksii keskitysleireillä hävitettyjen juutalaisten muistolle ja häpäisee Anne Frankin kunnian rinnastamalla tämän Gazassa luksussohvalla mukavan tilavassa olohuoneessaan uutukaisella älpypuhelimella twiittailevaan terroristijärjestön Hamasin instrumentalisoimaan Farah:iin. Farah twiittailee iltapaskan mukaan, että “Israel olisi rikkonut tulitaukoa”, vaikka on yleistä tietoa että hamas ampui jälleen kerran ensimmäiset raketit ennen tulitauon päättymistä. Iltapaskan mukaan kyseessä on “some-ilmiö realistisine twiitteineen”.

Anne Frankilla ei ollut älypuhelinta, ei mukavan syvää divaania, ei nettiyhteyttä eikä mukavan tilavaa asuntoa… Anne piileskeli vuosia hollantilaisen talon vintillä ahtaissa tiloissa jossa päiväaikaan ei voinut hievahtaakaan. Lopulta kuitenkin Gestapo sai hänet kiinni ja toimitti hänet natsien keskitysleirille jossa hän lopulta menehtyi. On kuvottavaa että itseään palestiinalaisiksi kutsuvat jordanialaistaustaiset terroristit rinnastavat itsensä tuohon juutalaistyttöön, varsinkin kun palestiinalais-brändin perustajaisä toimi yhteistyössä natsikoneiston kanssa, perusti balkanilla etnisiä puhdistuksia harjoittaneen SS-pataljoonan ja oli yksi Hitlerin läheisimmistä Judenfrage -neuvonantajista.

Farah kertoo iltapaskan artikkelissa kaipaavansa merta, ystäviään ja jäätelöä. Anne Frank toivoi saavansa jäädä eloon ja kärsi nälkää miettien milloin seuraavaksi syö ja koska Gestapo kolkuttaa ovelle? Lopuksi Farah vielä muistaa länkyttää kaipaavansa rauhaa. Farahille tiedoksi, että rauha tulee kun alat twiittaamaan hamasin rikoksista ihmisyyttä vastaan ja lasten käytöstä ihmiskilpinä, sairaaloiden käytöstä rakettien laukaisualustoina sekä omien “pettureiden” teloittamisista. jos 200.000 ihmistä tuntee empatiaa siitä kun vertaat itseäsi Anne Frankiin, tuntee 10.000.000 ihmistä syvää kuvotusta tuota vertausta kohtaan.

Summa summarum: Farahia on turha syyttää näistä yllä kuvatuista mauttomuuksista. Farahahan on vain terroristijärjestö Hamasin propagandanappula. Jos jotakin tulee osoittaa syyttävällä sormella, niin silloin vain ja yksistään Iltapaskaa ja Iltapaskan sopuli Katarinaa Mäkelää. Eikö teitä yhtään hävetä pettää objektiivisen journalismin pyhiä arvoja ja julkaista tällaista sontaa?

Dr. James Gonzo
Porvoossa 27. elokuuta, Herramme vuonna 2014

Advertisements

5 comments

 1. Jordaniassa n. 80% väestöstä on palestiinalaistaustaisia. Palestiinalaiset on Jordanian suurin vähemmistö. Tuossa sokeassa raivon tilassa unohdit itse tarkistaa faktat.

  Että tuo, että kutsut niitä jordanialaisiksi ei ole ihan tuollaisenaan paikkansapitävä fakta.

  T. Puoliksi jordaniasta 🙂

  1. Täysin triviaalia, että mistä “sokeasta raivon tilasta” puhut ja mihin tarkastamatta jääneisiin faktoihin viittaat? Itsehän alleviivaat sen, että “palestiinalaiset” ovat jordanialaisia… Ja jotta sinulta ei menisi faktat sekaisin, niin “palestiinalaiset” ovat oikeasti alkujaan juutalaisia. Roomalaiset käyttivät tuota sanaa pilkkanimenä juutalaisille. Kun sitten jordanialainen rosvokopla 1960 -luvulla Egyptin avustuksella päätti hyökätä Israeliin, brändäsivät he “palestiinalainen” nimikkeen itselleen. Oikeastihan kyse ei ole mistään etnsisestä ryhmästä tai vähemmistöstä, vaan siitä Arafat & al Husseini -heimoihin kuuluvasta rosvokoplasta jonka Jordanian tuolloinen hallinto heitti israelilaisten kiusaksi kun tyhjensivät humanitaarisen paskahuusinsa juutalaisten niskaan.

 2. Tuossa lienee jonkin sortin islamilaista matematiikkaa tuossa Dinan kommentissa, jos jordanialaisista on 80% palestiinalaistaustaisia niin kuin helvetissä ne voi olla suurin vähemmistö jos ne ovat enemmistö?
  Tuon mukaan Jordania on palestiinalaisvaltio jossa Gazan ja Länsirannan asukkien tulisi majailla.

 3. No nythän tämä menikin mielenkiintoiseksi: Jordanian suurin “vähemmistö” ovat palestiinalaiset. No mitä ne Israelissa vetelehtii? Menkööt omaan maahansa. Aivan sama kuin jos skånelaiset tulisivat varsinais-suomeen ja alkaisivat sieltä käsin vaatia koko Suomea itselleen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s