Laura Räty: stubbelaisen apinasirkuksen kiimaisin vompatti?

lauravompattiStubbidon ja Käteisen, noiden iloisten zumbaveikkojen imussa eduskuntaan on päässyt kirjava lauma muitakin kosketuksensa todellisuuteen menettäneitä opportunistisia narsisteja. Paraatiesmerkkinä näistä mainittakoot kiimaisen vompatin ulosannilla, charmilla ja ulkoisilla anneilla siunattu sosiaali- ja terveysministerin asemassa häröilevä hörhö, kansallista Sekoomus -puoluetta edustava Laura Räty os. Ämmälä. Laura, kuten päämiehensäkin, osoittavat koko kansalle, että tässä hallituksessa ei hommia hoideta järjellä saati osaamisella, riittää kun on kyynärpäitä, nokkapokkaa, twitter -tili ja että on kliffaa hei!

Tuo järkensä valon menettänyt pateettinen puoskari on vakaasti vakuuttunut siitä, että Suomessa ei ole alle 2.600,- €/kk tievaavia ihmisiä. Lisäksi hän on ehtaan stubbidolaiseen tyyliin siinä vakaassa uskossa, että kaikille tulee tyhjästä about 5.000,- €/kk. Räty ei pelkästään kieltäydy uskomasta köyhien tai edes itseään vähempipalkkaisten eksistenssiin, ehei! Ilman pienimpiäkään moraalisia ongelmia tahi kunnioitusta haltimaansa virkaa kohtaan, hän myöskin kiertää veroja muuttamalla tulojaan verottomiksi osingoiksi. Ja näin siis toimiessaan samanaikaisesti instanssissa missä torjutaan harmaata taloutta. Tällainen on mahdollista vain Stubben kaltaisen paskahousuisen imbesillin johtamassa apinasirkuksessa. Ironista muuten että toinen veronkiertäjä Heidi Hautala on samassa porukassa… Tai ei siinä mitään ironista ole, luonnollinen yhtälöhän tuo taitaa olla… Kiitos Kataisen aloittamaa finanssirikollista puliveivausta jatkavan Stubbidon, on veronkiertäjillä oleva mukavat oltavat tässä maassa, tai ainakin tämän maan hallituksessa… ELÄKÖÖN STUBBELAINEN KOULUKIUSAAJIEN JA OPPORTUNISTIEN APINASIRKUS JA KÖYHÄT KYYKKYYN PRKL!!!

Dr. James Gonzo
Porvoossa 26. elokuuta, Herramme vuonna 2014

Advertisements

3 comments

  1. Jotain oleellista nykyhallituksesta kulminoitui siinä, kun A.Stubb yritti luikerrella ulos tästä ikävähköstä tilanteesta: Hän alkoi toimittajalle vouhkaamaan, kuinka Räty on nyt “hädässä” oleva ihminen, ja hän auttaa “hädässä”olevaa ihmistä. Luoja varjele miten voi jätkä olla huono improvisoimaan! Harmi ettei meillä tässä maassa ole tiedotusvälineitä. Pelkkä propagandakone. Joku oikea toimittaja olisi noin tyhmästä kommentoinnista naulannut valetohtori Stubbin ( Alexanderin alempi tohtorin tutkinto london school of economicsista vastaa kandin papruja suomessa) munistaan lattiaan.
    …onko nyt aika kysyä: Mitä minä voin tehdä auttaakseni hädässä olevaa ministeri Kiurua? Kelpaako apu, jos on sellainen alle 2600e/kk tienaava “tilastokummajainen”?

    1. Toimittajien munattomuutta Stubben edessä olen itsekin ihmetellyt. Kuten sanoit, Suomesta todellakin puuttuu oikea tiedotusvälineistö. Kriittinen journalismi on Suomessa tyystiin tuntematon käsite, sen sijaan täällä on laumoittain toimittajia leikkiviä sopuleita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s