Islamilainen kasvatus vs. kristillinen kasvatus

tytot01Sivistynyttä judeo-kristillistä perinnettä edustavisa kulttuureissa tytöillä on tapana leikkiä nukeilla. Olkoonkin, että monet seksuaalivähemmistöpopulistiset imbesillit haluavat romuttaa perinteiset perhearvot ja korvata naisen ja miehen välisen luonnollisen rooliasetelman sodomistisilla kieroutumillaan, pysyvät sukupuolten väliset eroavaisuudet järkkymättöminä… Pojat kun nyt vain ovat poikia ja tytöt tyttyöjä ja siitä ei pääse yli eikä ympäri.

Eri kulttureita kuitenkin yhdistää se, että lapset leikkivät pohjimmiltaan samankaltaisia leikkejä. Kulttuuritaustastaan riippumatta tytöt ovat aina leikkineet nukeilla… Leikkien virikkeet tosin muuttuvat kulttuuriympäristöjen mukaisesti, polarisoiden siten oman habitaattinsa arvomaailmaa. Jos ympäristö perustuu vihaan ja väkivaltaan, ovat lasten leikit sen mukaisia… Siinä missä sivistynyttä judeo-kristillistä maailmaa edustava isä on ylpeä tyttärestään tämän menestyksestä satubaletin tanssiesityksessä, on ISIS-taustainen muslimi-isä tasavertaisesti ylpeä tyttärestään, kun tämä leikkaa “vääräuskoista” esittävältä nukeltaan pään irti “allahu akabria” ulisten.

Ja yhteiskunnastamme löytyy vielä pölvästejä, jotka ovat vakuuttuneita islamin rauhanomaisuudesta.

Lähde & video: pi-news.net.

Advertisements

5 comments

  1. Millaisiakohan eroja on eri etnistä taustaa olevien lasten leikeissä monikulttuurisissa päiväkodeissa? Haluankohan tietää? Jos leikit olisivat samanlaisia, niin sitä käytettäisiin propagandana tiedotusvälineissä ja meitä aivopestäisiin koko ajan sillä, kuinka meitä rikkaammasta kulttuurista tulevat somppu-ipanat leikkivät sievästi, somasti ja paljon älykkäämmin, kuin meidän vastenmielinen jälkikasvumme. Pois lukien tietysti vihervasurien tenavat, jotka ovat kauniita ja fiksuja, kuin humanitääriset maahanmuuttajat konsanaan.
    …tiedä häntä vaikka lastentarhantädit olisi ohjeistettu/uhkailtu olemaan kertomatta millaisia traumoja mamu-penskat leikeissään läpielävät.

    1. Toimituksemme tiedossa on tapauksia, joissa somppuisät ovat tulleet huutamaan tarhan tädeille kun vekarat ovat tuoneet kotiin tarhassa tehtyjä piirustuksia jotka esittävät ihmisiä. Se on kuulemma loukannut heidän uskontoaan kun pikku Yusuf on piirtänyt kuvan isukista… Mutta totta haastat, noista vaietaan kuin muuri, se kertoo enemmän kuin tuhat sanaa 😀

  2. Todennäköistä on, että niissä leikeissä on sen lajin tappamista, väkivaltaa ja kiduttamista, että suomalaislapsen leikkiessä samanlaisia leikkejä seuraisi välitön huostaanotto ja perinpohjainen psykiatrinen tutkimus.
    …onko nyt syytä olettaa pedagogiikassa toteutettavan samaa aktiivista välinpitämättömyytä, kuin terveydenhuollossa muslimityttöjen ympärileikkauksien tiimoilla? Jätetäänkö suomessa harkitusti hoitamatta mamulasten traumat ja neuroosit? Ai ai, sellainen saattaa myöhemmin näkyä rikostilastoissa. 😀

    1. Ei pelkästään rikostilastoissa, vaan myös siinä, että somppupoikia on lähtenyt isoin joukoin Al Shabaabin ja ISIS -järjestön riveihin ja hyvä niin. Sompun on paljon parempi toteuttaa uskontoaan luonnollisessa habitaatissaan kuin lorvailla Itiksessä khadia mässyttäen ja vääräuskoista paikallisväestöä häiriköiden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s