Mitä “islamofobia” oikeasti on?

beheadingKäytännössä islamofobia on yksinomaan rationaalista pelkoa tulla mestatuksi itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan laatimien oppien fanaattisen tulkinnan mukaisesti.

Koraani 8:12
Muista, kuinka Herrasi julisti enkeleille: »Olen kanssanne; tukekaa siis niitä, jotka uskovat. Täytän pian uskottomien sydämet pelolla; silloin hakatkaa poikki heidän kaulansa ja heidän kaikki sormensa.»

Lähteet: thereligionofpeace.com & pi-news.net.

Advertisements

3 comments

  1. Entäs jos koko arabikevät ja kaikki siihen liittyvä on vain tarkkaan suunniteltu länsimaiden manööveri? Biologinen joukkotuhoase nimeltään islam, jota länsimaat ohjailevat. Jos halutaan kaataa yksi ryhmä, niin aseistetaan toinen, niin eivätköhän ne puupäät ryhdy sotasille keskenään, sen sijaan että yhdistäisivät voimansa. Siellähän ne vajakit toisiaan murhaa pitkin poikin lähi-itää. Pyhä sota muka. 😀 Leikki sikseen. Näyttää siltä, että länsimaat alkavat pikkuhiljaa heräämään siihen, että tämä islam-niminen mielisairaus on muuntumassa niin vaikeaan vaiheeseen, että koko muslimius on lakkautettava. Vaati se sitten millaisia toimenpiteitä hyvänsä. Tämän sanon raskain sydämin.

    1. Puhut viisaita sanoja ystävä hyvä. Näyttää todellakin siltä, että sivistynyt maailma alkaa lopultakin heräämään siihen mitä islam todella on. No vielähän noita vajakkajea löytyy jota jauhavat sitä vanhaa “islam on rauhan uskonto” -mantraa, mutta hullujahan on ollut kautta historian… ISIS -näytää maailmalle mitä käytännön islam merkitsee käytännössä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s