Imaami Hajjar ja islamilainen todellisuus – K18!!!

anashajjarpommiIslamofilisestä kansanpedagogiastaan tunnettu kekkoslovakialainen aikakapseli “uutisoi“, että Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Hajjarin mukaan Syyriassa ja Irakissa vaikuttava ”Islamilainen valtio” –niminen terrorijärjestö toimii islamin sääntöjä vastaan. Hajjar kertoo näkevänsä “joitakin päätöksiä, joitakin tekoja, jotka kummastuttavat aika tavalla”. Hän varoo kuitenkin olevansa loukkaamasta muslimiveljiensä vakaamuksen mukaisia oppeja ja korostaa, että puhuu asiasta henkilökohtaisesti.

Tutkitaanpa mitkä Hajjarin uskonveljien tekemät hirmutyöt eivät ole koraanin oppien vastaisia ja jotka eivät siis voi olla sillä listalla, jotka kummastuttavat millään muotoa Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaamia.

vaarauskoinenristillaSuura 5:33
Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkoitetaan maasta. Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus.

vaarauskoisetlakoonSuura 8:7
Ja kuinka Jumala lupasi, että toinen kahdesta (vihollisen) joukosta on oleva teidän, ja te toivoitte, että aseeton joukko lankeaisi teidän osallenne, mutta Jumala tahtoi vahvistaa sanojensa totuuden ja hävittää uskottomat viimeiseen mieheen.

allahintahdostaSuura 9:52
Sano: »Ette te odota meille muuta, kuin jompaakumpaa kahdesta parhaimmasta asiasta.» Ja me odotamme, että Jumala on teille lähettävä kärsimyksen joko suoraan tai meidän käsiemme kautta.

beardedherobeforehisbountySuura 47:4
Kun siis kohtaatte taistelussa uskottomat, niin nujertakaa heiltä niskat, niin että voitatte heidät!

muslimandhisbountySuura 50:24-26
Heittäkää alas helvettiin jokainen kiittämätön ja kapinallinen, hyvän kieltäjä, rajain ylittäjä, epäilijä, joka asettaa muita Jumalan rinnalle! Heittäkää hänet kauheaan kidutukseen!

kahleetjapaatSuura 76:4
Totisesti olemme valmistaneet uskottomille kahleet, ketjut ja helvetin tulen.

Missä imaami Hajjar näkee ISIS –taistelijoiden terroristien toimivan islamin vastaisesti ja mikä häntä uskonveljiensä tavassa toteuttaa koraanin oppeja kummastuttaa, jää Newsbygonzo -tiimille mysteeriksi.

PS. Älkäämme myöskään unohtako, että näihin hirmutekoihin ottaa osaa myös tuhannet jihad-turistit, joita marssii jo sadoittain Euroopan kaduilla, joukossa kymmenittäin, jos ei jopa toista sataa suomalaista tai Suomen passilla siunattua kulttuuriamme rikastuttavaa multikultturista monitaito-osaajaa, joita demarimme halauvat kohdella sotaveteraanneina.

Kuvien lähteet: mPolska24 & pi-news.net

Advertisements

13 comments

  1. Silkkaa al-taqiyyaa mitä tuo Anas Hajjar selittää. Totuus on se että koraani on niin ristiriitainen kirja, että puolet kaikista maailman asioista ovat samaan aikaan islamin mukaista ja islamin vastaista. Imaami pääsee helposti pälkähästä, kun lausuu medialle jonkun muhiksen alkuaikojen rauhallisen säkeen, “unohtaen” tietysti mainita että nämä rauhanomaiset kohdat koraanissa on kumottu muhiksen myöhemmissä kirjoituksissa.

    1. Totta. Ongelma on siinä, että meidän (tyhjän-) toimittajilla ei ole tarvittavaa islam -tuntemusta uutisoidakseen asiasta. Aina kysytään jolta Hämeen-Anttilalata tai Hajarilta neuvoa ja sehän on sitten se ultimaattinen totuus… Vähän sama, kun luterilaisuudesta uutisoidessa konsultoidaan asiantuntijoina vain mormooneja ja jehovantodistajia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s