Stimuloiko Hirvisaari suvaitsevaisten Breivik-fetissejä?

sakkejapave01Minulla ei ole tapana kommentoida huuhaa-bloggaajien puberteettistä älämölöä, mutta vanhan koulun pesunkestävänä salonkianarkistina en voi aina vastustaa kiusausta rikkoa sääntöjäni.

Suomen parhaimpien hyvien ihmisten™ kööriin itsensä ylentänyt ja säädyltään rautakauppojen ja vastaavien yritysten arvopohjia kummasteleva ja julkiselle sektorille höpöhöpö-palveluja kaupittelevassa suojatyöpaikassa animatöörinä toimiva Pauli Vennervirta vuodattaa sydänvertaan US-blogissaan. Paulin blogien sisältöä en ole juurikaan vaivautunut kiinnostuksen ja ajan puutteesta johtuen lukemaan, mutta pelkkä vilkaisu otsikkoihin antaa ymmärtää, että ukkelilla on jonkin asteen Breivik-fetissi. A.B.Breivik kun toistuu tiuhaan hänen otsikoissaan ja hänellä on pakkomielteenomainen tarve rinnastaa kaikkia väärinajatelijoiksi tuomitsemiaan sananvapautensa harjoittajia A.B.Breivikiin. Tästä saa jopa sellaisen kuvan, että Breivik oli parasta mitä Paulille saattoi tapahtua, ts. raivohullu massamurhaaja toi tarkoituksen suojatyöpaikkakouluttajan muutoin niin turhanpäiväseen, tylsään ja virikkeettömään elämään.

Tälläkertaa Paulin itkupotkuraivarin kohteeksi joutuu Suomen johtavin väärinajattelija; kaima Hirvisaari. Pauli nähkääs pitää todennäköisenä sitä, että Hirvisaaren ja monen muun tapa siteerata koraania siten kuin muslimit sitä itse sanallisesti toteuttavat johtaa vielä siihen, että heidän “suvakkeina” (lue= Pauli & Paulin kaverit) pitämiään henkilöitä kohtaan tulee fyysisiä hyökkäyksiä ja “Suomen Breivik on tuolla jossakin”. Siinä missä vuoden 2013 Hyödyllinen Idiootti Dan Koivulaakso näkee natseja lego-laatikoissa ja puitten oksilla ja on jopa kirjoittanut asiasta pamfletinkin, vaikuttaa Vennervirta visioivan uusia Breivikejä kaima Hirvisaaren kaikkien kannattajien ja erityisesti Muutos -puolueen jäsenistön piiristä… Ihan aikuisten oikeasti se paras paikka etsiä sitä “Suomen Breivikiä” lienee kuitenkin Paulin itsensä korvien välissä.

Imbesillin intelektuellilla kapasiteetilla ja todellisuudesta vieraantumisen euforialla varustettu koulukiusaajana poliittisen uransa aloittanut pölhöpopulistinen paskahousupääminsterimme on elävä esimerkki siitä, että Vennervirran aivopieruissa leijaillee ehtaa rikinkatkuista ministeriainesta. Harmi vain, että miekkonen on  luiskahtanut politiikan väärälle siivelle. Stubbelaisena kokkareena hänellä olisi edessään loistava kananlennon mittainen poliittinen tulevaisuus.

Dr. James Gonzo
Maastrichtissä 12.8. Herramme vuonna 2014

Advertisements

10 comments

 1. Toisin kuin Vennervirta blogissaan väittää, minä en ole Muutos 2011 -puolueessa. Muuten hänen blogauksensa pitää paikkaansa. Infosin häntä asiasta, mutta hän ei suostu korjaamaan blogaustaan, eikä suostu päästämään läpi kommentteja, joissa asia korjattaisiin.

  1. Tee niin kuin Vennervirta & Co: Uhkaa kunnianloukkaussyyttellä, copy/pastena pari pykälää Finnlex -sivustolta ja itke sitten Fobballe… tai vielä parempi: mene oluelle tai korkkaa pullo hyvää viiniä ja nauti illasta 🙂

   1. Nyt tuo on korjattu niin kuin pitääkin. Kiitokset siitä Paulille, jos lukee tätä.

    Pauli muuten luulee, että tunnen sinut gonzo. Minulla ei ole kyllä mitään käsitystä kuka siellä nimimerkin takana kirjoittelee. Tunnen kyllä erään joka tietää, mutta en ole alkanut kyselemään. Mitäs nämä asiat minulle kuuluvat. En ole mikään nettipoliisi.

    Anyays, minun piti toimittaa joku viesti, mutta enhän minä mikään Itella – anteeksi, nykyään siis taas Posti – ole! Viestin toimittamisesta peritään ainakin 20€ + ALV käsittelymaksu.

 2. Tämä hra Vennervirran kirjoitus oli tyylipuhdas esimerkki siitä kantelupukkimentaliteetista, joka punavihreässä kuplassa asuu: Yritän nyt uhkailla sinua sillä, että kantelen sinusta äidille tai poliisille. Voisin vaikka lyödä vetoa, että aina kun tässä blogissa julkaistaan jotain, niin joku punavihreä runkkari yrittää tärkeillä: Kantelen nyt sinusta sinne ja tänne…NIIIIIIIH!
  Sen takia varmaan hamas on niin suuri sankari punaviheriäisille. Ensin se räkyttää raketeillaan verta nenästään Israelilta, ja heti kun Israel murahtaa, niin hamas kantelee yk:lle. Tapatetaan jopa lapsia, että päästäisiin kantelemaan! Siinäpä sitä onkin sankaruutta punavihreille.

  1. “Vapaa liikkuvuus” -nimisen äärivasemmistolaista “humanitaarista terrorismiä” harjoittavan järjestön agitaattori Katja Tuominen.

 3. Näiden itseään suvaitsevaisiksi tituleeraavien rasistien kirjoituksia on mielenkiintoista lukea. Tuntuu siltä, että heidän vainoharhansa yltyvät päivä päivältä. Joka puolella vilisee natseja, fasisteja ja pikku-Breivikejä punomassa juoniaan “suvaitsevaisten” päiden menoksi. Vennervirta & kumppanit varmaan tarkistavat aina ennen nukkumaanmenoa sänkynsä alta, ettei siellä ole Breivik piilottelemassa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s