Demarien Obersturmbannführer Backmann haluaa pyyhkiä Israelin maailmankartalta

obersturhmbanfuehrerbackmanJoskus kauan sitten edesmennyt bändi Sleepy Sleepers teki levyn, jonka raitojen välissä puhui fiktiivisen lehden toimittaja Paavo Pönttö. Paavo aloitti jokaisen osionsa vastaamalla puhelimeen “Paska-lehdessä Paavo Pönttö hyvää päivää. Peräsuoli lotkottaa, onko saastaa?” … Tällä kertaa kyse ei ole fiktiosta ja Paska-lehtenä on mikäs muu kuin HS aka Bravda ja peräsuoli lotkottaa niskalaukauksen alkuperäisille aatteilleen antaneen SDP:n antisemiittistä ja demokratiaa kiroavaa fasistista saastaa.

Työveästön eturintamaa leikkivä kryptonatsistinen EU-sekopääpuolue SDP:n eduskuntaryhmän Obersturmbannführer Jouni Backman vaatii sisarpuolueensa Hamas:in chartan mukaista juutalaisten ajamista Välimereen. Backman saa tukea pellepuolueensa valtakunnanjohtaja Antti Rinteeltä, joka meinaa että ruotsalaisten riemuidioottidemarien patologista juutalaisvihaa tihkuvan mallin mukaisesti Suomen pitäisi tunnustaa islamofasismin varaan rakennettu “Palestiinan” valtio ja harjoittaa pakotteita Israelia vastaan. Rinteen mielestä pitäisi siis ottaa käyttöön vanha NSDAP -malli, jossa juutalaisilta ei saa ostaa eikä heille saa myydä. Myös kaikki juutalaisten valmistamat tuotteet tulee merkitä em. NSDAP -mallin mukaisesti.

Herr Obersturmbannführer Backman ei määrittele millaisia demarinatsien fantasioimat kansainväliset juutalaisten vastaiset pakotteet voisivat käytännössä olla, mutta toteaa, että nykyiset toimet eivät riitä. Aiemmin Judenfrage -viitteisten ongelmien Endlösung on ollut Zyklon-B. Tämä jos mikä sopisi Herr Obersturmbannführer Backmanin, valtakunnankomentaja Antti Rinteen ja heidän viheliäisten demarinatsiensa edustamaan ajatusmalliin kuin nenä peppuun.

Lähde: Bravda.

Advertisements

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s