amnesty international valheiden syöksykierteessä

amnesiainternationalamnesty amnesia international vetää housut kinttuihin, pyllistää ja ottaa Hamasin vastaan. Tuo pöyristyttävä ihmisoikeusjärjestöä leikkivä islamofasismin ja homostelun propagandatorvi tekee mitä tahansa vedotakseen länsimaisten hyödyllisten idioottien tunteisiin, jotta nämä höllentäisivät kukkaroittensa nyörejä ja ostaisivat lisää hyvää omaatuntoa lahjoittamalla tällaisille paskantärkeille antisemitistisille autofobeille ja rasisteille!!! Eikö amnestyläisiä yhtään hävetä?

ai ei ole tuominnut sitä, että Hamas käyttää siviilejään ihmiskilpinä. Ei myöskään sitä, että Hamas käyttää siviilirakennuksia asekätköinä ja israelilaisiin siviilikohteisiin ammuttavien rakettien laukaisualustana… Puhumattakaan siitä, että Hamas väkivalloin estää siviilejä poistumasta kohteista joita Israel on ilmoittanut pommittavansa… Huipentumana vielä: kun Kongossa kumotaan kohuttu homolaki, juhlii ai sitä suurena suvaitsevaiston voittona. Samanaikaisesti koko islamilaisessa maailassa homostelijoita vedetään kaulakiikkuun ihan vain siksi, koska haluavat porata kaiffaria peppuun, niin ai vaikenaa.

Hävetkää tekopyhät ai-paskahousunatsit! Kuinka pitkään kuvittelette vielä kykenevänne kusettamaan ihmisiä? Valheenne vuotavat kuin siivilä ja jokaisella tällaisella tekopyhällä haihatuksella lyötte uuden naulan perikatonne ruumisarkkuun.

Valheen siivillä ei pitkälle lennetä ja syöksykierteenne se vain jatkuu.

lähde: amnesia international

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s