Heinäkuun Höynähtänein Hutilus

hyodyllinenidiootti072014Jokaisen kuun viimeisellä viikolla järjestän äänestyksen, jossa valitaan kyseisen kuukauden merkittävin pyllyilijä. Valintakriteerinä on se, että ehdokas on ao. kuukauden aikana mainittu kirjoituksissani. Joulukuun viimeisellä viikolla valitaan kuukausivoittajista vuoden hyödyllisin idiootti.

Heinäkuun Häynähteinemmän Hutiluksen tittelistä kisaa tälläkertaa vain kaksi aivoamputoitua tolloa. Mutta ei se mitään, sillä tämän parivaljakon kilapilusta on tuleva mitä tasavertaisin ja jännittävin. Valitse suosikkisi ja äänestä näistä:

Li Anderson, kommariräkänokkien etukenossa käyvä vasemmistofasistien ihmelapsi; tissitön pappabetalar-kommari. Lin verbaali ripuli osoittaa kuinka kaukana tuo tytönhupakko on elämän tosiasioista. Häkellyttävää, että  kansainvälisen poliitikon urasta unelmoiva post-puberteettisissa angsteissa rypevä pelle voi olla näin tietämätön EU:n lausunnoista ja linjauksista.

Olli Rehn, on häröilyt EU:n talouskomisaarina lukuisia karmivia virheitä, jotka edustavat taloudellista sadismia kammottavampaa rötöstelyä. Ollin törttöily on asettanut Euroopan kansat säälimättömän sosiaalisen ja taloudellisen kokeilun kohteiksi ja osa Euroopasta kärsii (kiitos tästä Ollille) 1930-lukua pahemmasta lamasta.

Ja nyt äänestämään:

Advertisements

3 comments

  1. Li on kyllä kunnostautunut poliittisenbroileriuden saralla siihen malliin, että sanat eivät riitä kuvaamaan. Ensin kirjoitellaan kauhuskenaario-kirjoja siitä kuinka natsit vaanivat meitä joka nurkan takana, ja sitten kun omat jäävät kiinni mielenosoituksesta, jossa heiluteltiin hakaristilippuja ja luvattiin uutta holokaustia juutalaisille, niin Li onkin asiasta haudan hiljaa. Siinäpä sitä meillä onkin oikein soma esimerkki aikamme “idealistista”.
    …Vasemmistoliittoa, vihreitä ja sosiaalidemokraatteja, jotka siihen mielenosoitukseen osallistuivat ja hullaantuivat veren ja kuolemanhajusta niin, että olivat yrittäneet rynnätä synagogiin tekemään sanoista tekoja varoittaisin erittäin vakavasti flirttaamasta kansallissosialismin kanssa. Sen pedon, kun herätätte henkiin, niin alkupaloikseen se syö teidät suihinsa.
    …kas niin Dan Koivulaakso…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s