Helsingin Sanomat aka Bravada kantaa kortensa ihmisoikeusrikosten kasvavaan kekoon

hesarinnatsiapinatKotileipoisen antisemitismin pasuuna, Helsingin Sanomat aka Bravda päästi eilisessä pääkirjoituksessaan patologisen juutalaisvihansa valloilleen. Kosteiden aivopierujen räiskivässä kakofoniassaan ao. eettisesti korrektille ja objektiiviselle journalismille impotentti pisuaarimedia osoitti täydellisen tietämättömyytensä Lähi-Idän asioista ja kaupanpäälle veti tankoonsa islamofasistisen terroristijärjestö Hamasin -lipun.

Sivistyneissä valtioissa on aina mahdollistettu myös vastapuolen kuuleminen ja kuka tahansa ammattiaan kunnioittava journalisti ymmärtää, että tämä on myös yksi kiveen hakatuista asiallisen journalismin pyhimmistä perusperiaatteista. HS on kuitenkin tylysti kieltäytynyt julkaisemasta Israelin Suomen suurlähettilään vastinetta todellisuudesta vieraantuneeseen pääkirjoitukseensa. Suurlähettilään vastine  torpedoitiin tylyllä kannanotolla “emme ole kiinnostuneita”. Tämä kertoo vankasti siitä, että HS ei edes pyri olemaan objektiivinen ja puolueeton media vaan pelaa suoraan Hamasin pussiin ja tukee täten terroristijärjestön toimintaa. Tällainen sählääminen on käsittämätöntä räpellystä Suomen tunnetuimmalta, joskin kansainvälisesti huonomaineisimmalta medialta. Lisäksi meillä on tässä tulenpalava esimerkki siitä, kuinka syvä suomalaisen journalismin henkinen kriisi todella on…

Mutta ei siinä kaikki, tällaisella propagandistisella rikollisia piirteitä omaavalla julkaisutoiminnallaan Helsingin Sanomat on selkeästi osoittanut, että se pysyy tanakasti Joseph Goebbelsin viitoittamalla kansanpadagogisella polulla. HS on täten osasyyllinen Hamasin sotarikokisiin ja kantaa kortensa Gazan lasten kärsimyksien kekoon ja koko aluetta riivaavaan inhimilliseen tragediaan… On siis oikeutettua todeta, että journalistiset standardit vaakakuppiin asetettaessa painii HS samassa sarjassa edesmenneiden Bravda ja Der Stürmer -julkaisujen seurassa.

Jos HS:n paskahousuiset toimittajia leikkivät älykääpiöt saisivat päättää, niin heidän Entlösung Israelille olisi mitä ilmeisimmin Zyklon-B.

Dr. James Gonzo
Bilbaossa 7. elokuuta, Herramme vuonna 2014

Advertisements

3 comments

 1. Hesarin oma toimittaja seisoo sairaalan pihalla tekemässä “ihmisoikeus”-juttua, kun sairaalan parkkipaikalta hamas ampuu raketin. Hesarissa pitäisi kyllä ainakin periaatteessa olla selvillä siitä mikä on kupletin juoni.
  Punavihreäkupla taitaa olla ainut paikka suomessa, missä ei hamasin toiminta kaikkinensa saa ihmisten syvää halveksuntaa ja inhoa osakseen. Punavihreäkupla ei luonnollisestikaan tässä yhteydessä tarkoita maantieteellistä sijaintia, vaan sitä oksennuskuplaa yksilön psyykeessä, joka estää häntä ajattelemasta ja muodostamasta faktoihin perustuvia näkemyksiä.

 2. Suomi on demokratian, tasa-arvon ja sananvapauden takapajula. Helsingin sanomat julistaa ääri-islamin ilosanomaa ja sitä miten täällä Suomessa kaikki on niin FANTASTISTA !

  Oikeaa sananvapautta sen sijaan edustaa Yhdysvallat, jossa mielipiteensä saa sanoa ääneen. Tästä hyvä esimerkki on yhdysvaltalainen Joan Rivers, joka on tunnettu suorista sanoista. Tällä kertaa hän sanoi suorat sanat palestiinalaisista ja heidän hamas-terroristijärjestöstä. Suoraan suomennettuna hän sanoi, että ” palestiinalaiset saivat sen minkä pyysivät “.

  http://www.wptz.com/entertainment/joan-rivers-stands-behind-gaza-comments/27367636#!byKMLN

  Niin, ja suomessahan tällaista kommenttia ei voi antaa, joutumatta ristiin naulituksi mediassa.

 3. Tietävätkö juutalaiset / israelin kansa, mitä paskaa Suomen suurin mediatalo kirjoittaa heistä?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s