Anna Kontulan ja Hamasin rajapinnat kohtaavat

annapukkijahamasIsraelin puolustusvoimien tiedustelukamera taltioi kuluneella viikolla sangen häkellyttävää kuvamateriaalia, josta ilmenee minkälaisia aktiviteetteja Hamas taistelijat terroristit harjoittavat silloin, kun eivät murhaa omiaan, kiusaa kristittyjä, kidnappaa ja murhaa juutalaisia tai ammuskele raketteja israelilaisiin siviilikohteisiin. Parin minutin mittaisesta videossa ilmenee kuinka Hamas taistelijat terroristit joukkoraiskaavat vuohen.

Tällaisesta “ihmisen” oikeudesta sekaantua eläimiin ovat puhuneet vassarien Anna Kontulan lisäksi myös mm. Hamasia rahoittavien shia -muslimien aatteellinen oppi-isä Ayatollah Khomeini.

Videomateriaalista käy kiistattomasti  ilmi, että Hamasin taistelijoiden terroristien ajatusmaailma on monin verroin lähempänä Anna Kontulan aivopieruja mitä saatoimme kuvitella. Kontulaa ja Hamasia ei yhdistä pelkästään Israel-vastainen antisemiittinen ideologiala, vaan myös fyysisiä piirteitä omaava suhde eläimiin.

Mahtavatko Annan zoofiliafetissit siis olekkaan hänen oma ideansa? On loogista olettaa, että Hamasia ja sen tunneleita symppaava älyllisesti laiska vasemmistolainen onkin omaksunut asenteensa suoraan terroristeilta.

Video Anna Kontulan hengessä ilta-askareitaan hääräilevistä Hamas taistelijoista terroristeistä löytyy täältä.

Advertisements

6 comments

  1. Jotkut saivat myös todistusaineistoa kun raketti lähetetään hotellin pihalta.
    http://www.liveleak.com/view?i=aa6_1407249013

    Tosin tämähän ei kelpaa vasemmistolaisille, koska video on ilmiselvästi väärennös, ja se on kuvattu Hollywoodissa.

    Vanha sanonta kertoo että savu seuraa lampaannussijaa. Ei siis muuta kuin raketit ilmaan, ja katsotaan minne savua kertyy, kun tuo ilotulitus laukaistaan.

    1. Tuosta sanonnasta johtuen varmaan niin monet Hamas-raketit ovatkin osuneet omiin siviileihin ja vain häviävän pieni prosentti niistä osuu Israelin puolelle 😀

  2. Maailma on idiootteja täynnä – on ollut ja tulee aina olemaan. Surulliseksi asian tekee se, että Anna Kontulan tapaiset vihervasemmistolaiset täysääliöt saavat Suomen mediassa metritolkulla palstatilaa, jossa he saavat julistaa ääri-islamin ilosanomaa ja jakaa omia aivopieruja koko kansalle. Tästä takapajuisesta maasta ei löydy yhtäkään toimittajaa, joka tuomitsisi Anna Kontulan ajatusmaailman! Mutta annas olla kun Suomen suurimman oppositiopuolueen puheenjohtaja sanoo vastustavansa hamas terroristijärjestöä ja sen sijaan tukevan Israelia, niin siitähän taas skandaali nousee ! Timo Soini on #stadinrevityin, taas kerran.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s