Jihad-turistien lomavideo osa 3

bokoharamheeboIslam tarkoittaa rauhaa, rakkautta, vanhurskautta ja kaikkea muutakin hyvää ja kaunista mitä ikinä voitkaan kuvitella. Jos olet asiasta toista mieltä, niin saatat pian olla allahin tahdosta päätä lyhyempi, kuten tämänkertaiselle Jihad-turistien lomavideoita -pätkän herralle kävi.

Nigerialainen Boko Haram -järjestö edustaa omien sanojensa mukaan mitä puhtainta islamin tulkintaa. Nuo urheat allahin sanansaattajat ovat kertaan jos toiseenkin ylittäneet länsimaisten islamofiilien medialaitoksien uutisrimoja harjoittamalla rauhan, oikeudenmukaisuuden ja vanhurskauden uskontoaan sellaisessa muodossa, kuin itsensä profeetaksi julistanut lukutaidoton sotaherra ja lapsirakastaja sitä opetti.

Suura 47:4
Kun siis kohtaatte taistelussa uskottomat, niin nujertakaa heiltä niskat, niin että voitatte heidät!

Tämänkertaisessa jihad-turistien lomavideossa näyetetään, kuinka Boko Haramin edustajat kuulustelevat vääräuskoiseksi määrittelemäänsä vankia ja sen jälkeen antavat tälle koraanin mukaisen rangaistuksen.

Video löytyy täältä. HUOM! K-18!!! Tämän videon sisältö on niin järkyttävä, että emme todellakaan suosittele sitä heikkohermoisille.

Valitettavasti yksikään kotimainen muslimijärjestö ei ole tuominnut näitä uskonveljiensä toimia, saati osoittaneet niiden olevan koraaninsa vastaisia. He ovat siten antaneet hiljaisen hyväksyntänsä Boko Haramin veriteoille.

PS. Median edustajillemme vielä sellaisia terveisiä, että lopettakaa nyt jo hyvät ihmiset se Boko Haram, Hamas ja ISIS -jäsentöjen edustajien kutsuminen “taistelijoiksi”. Näkeehän kuka tahansa selväjärkinen, että kyse ei ole mistään taistelijoista, vaan terroristeistsa, kylmäverisistä murhaajista ja pedollisista psykopaateista! Vai ovatko he sittenkin vain fundis-muslimeja jotka harjoittavat uskontosa oppeja sen puhtaimmassa muodossa, eli sittenkin “taistelijoita”?

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s