Vasemmistoliitto antaa parlamenttitasoisen tukensa terrorismille

tunneliannaKaikkien sukurutsaajien ja eläimiin sekaantujien oma kansanedustaja, F-kuppikoon riippareillaan seksuaalipölhöpopulistista vasemmistofasismia Arkadianmäellä kotkottava aivoamputoitu riemuidiootti ja demarien Kimmo “Karju” Kiljusen fuck-buddy Anna Kontula on taas kerran tehnyt emämokan ja avannut suunsa… Tällä kertaa Anna on vakuuttunut siitä, että Gazaan kulkevat laittomat tunnelit, joita käytetään aseiden ja muiden sotatarpeiden, huumeiden ja ihmisten salakuljetukseen, ovat elintärkeitä Gazalle. Anna ei ota sitä asiaa huomioon, että hänen puoltamiensa tunnelien kautta harjoitettu salakuljetus maksaa vuosittain kymmeniä miljoonia euroja hävikkiä Gazan hallinnolle, hävikki joka syntyy mm. perimättömistä tullimaksuista ja veroista. Näin Anna tukee Gazan talouden romuttamista ja edistää sen ylläpitoa harmaalla taloudella ja rikollisella toiminnalla… Mitäköhän Anna seuraavaksi keksii? “Natsisaksan keskitysleirit näyttelivät merkittävää kansanhygienistä roolia ja kaupan päälle valmistivat jopa saippuaa”

Nyt hei ihan oikeasti! Eikö noihin vasemmistofasistien märkiin aivopieruihin tule koskaan loppua? Kuinka pihalla nuo vasemmistonatsit oikein ovat? Ja ajatella, että maassamme on tarpeeksi paskahousuisia pali-rätteihin kääriytyneitä juuri äänioikeuden saaneita keskenkasvuisia ja finninaamaisia idiootteja, jotka äänestävät tällaisia kosketuksensa todellisuuteen menettäneitä aivoamputoituja antisemiittejä Arkadianmäelle!

PerSut antoivat kaima Hirvisaarelle kenkää kun tämä kutsui eduskuntaan hullun joka teki parvella natsitervehdyksiä, mutta vasemmistolaisille on näköjään kaikki rasismia, rikollisuutta, harmaata taloutta ja terrorismia tukevat älyttömyydet sallittuja ilman, että edustajaa saatetaan siitä edesvastuuseen!!! Terrorismin tukeminen, aseiden, ihmisten ja huumeiden salakuljettamisen yms. laittomuuksien ja ihmiskuntaa vastaan tehtyjen rikoksien kannattaminen ovat täten vasemmistolaisille salonkikelpoista ja hyväksyttävää parlamentaarikkotason politiikkaa.

Lähde: verkkouutiset

Advertisements

7 comments

  1. Olisitko nyt hieman julma? Eihä Anna keksinyt vielä edes väittää, että ne hamasin ihmiskilpien suojista tähtäämättä roiskimat raketit ovat vain humanitääristä apua: Yritys kuljettaa ruokaa ja lääkeitä Israeliin rakettien sisällä.
    …ei taida olla niin tyhmää väittämää, etteikö se puna-vihreille kelpaisi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s