HS rikkoo Tuomiojan omertan ja pettää Hamasin luottamuksen!

hesarimokaaHelsingin Sanomat aka Bravda rikkoo pahan kerran Tuomiojan omertaa ja pettää Hamasin luottamuksen raportoimalla epähuomiossa asioista niin kuin ne todella ovat. Hesarin toimittajatyttö nimittäin erehtyi raportoimaan livenä gazalaisen Al Shifa sairaalan parkkipaikalta, kuinka Hamas ampuu sieltä tulitauon aikana ohjuksia kohti Israelia. Tällainenhan on tabu, josta ei saa puhua julkisessa sanassa!!! Tästä hyvästä on Bravdan/Hesarin ulkomaantoimitukseen odotettavissa sellainen ulkoministeriön surullisen kuuluisa “vihainen kirje”, jonka pelossa ollaan suomalaisissa toimituksissa eletty aina Kekkoslovakian harmaista ajoista alkaen.

Ulkoministeriön olisi välittömästi aloitettava tiedustelut siitä, että onko tyttö enää edes hengissä ja jos näin, niin tehtävä kaikkensa, että hänet saadaan väilittömästi ulos Gazasta. Neiti on nimittäin hengen vaarassa jos Hamasin allahille uskolliset taistelijat terroristit saavat hänet kiinni! Koska tytsy on rikkonut Tuomiojan omertaa, niin pahoin pelkään, että juutalaisia patologisesti vihaava Punikki-Eki jättää hänet omilleen Hamas-ystäviensä armoille.

Turha odottaa, että Tuomioja tuomitsisi Hamas -toimet ja että Homo-Pekka vetäisi suomalaisten verorahoista Hamasille tekemänsä lahjoitukset takaisin. Ihmisoikeuksia kunnioittavan, sivistyneen ja aikuisten oikeasti aidon demokratian käytäntöjen mukaanhan Homo-Pekalle ja Punikki-Ekille tulisi antaa 24 tuntia aikaa putsata pöytänsä ja jättää erokirjeensä.

Lähde: algemeiner

 

 

 

Advertisements

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s