YLE-fem: kun pilkka ja valhe osuvat omaan nilkkaan

ylefemhietikkoKatsoin eilen taltioinnin parin vuoden takaisesta “Nyrkki pystyssä 2” dokumentista… Osuvampi ja tekijänsä maailmankastomusta paremmin kuvaava nimi ohjelmalle olisi ollut “Nyrkki ahterissa“… Ohjelma esitettiin YLE-fem -kanavalla ja sen oli tehnyt kyseisen kekkoslovakialaisen aikakapselin mediasuojatyöpaikkapelle Marko Hietikko. Ohjelmassa esitettiin kaikki islam -kriitikot neo-natseina, Breivikin innoittajina ja vaarallisina tyhjäaivoisina fasisteina, kun taas todellisuuteen kosketuksena menettäneet vasemmistolaiset islamofiilit edustivat älymystöä ja yhteiskunnallisesta kehityksestä huolissaan olevia hienoja kansalaisia.

Hupaisinta ohjelmassa oli kohta, jossa näytettiin islamkriitikkojen mielenosoitusta ja heidän vastamielenosoittajiaan. Islamkriitikot ilmoittivat, että kaikki muslimit ovat potentiaalisia terroristiejä ja heihin tulee suhtautua kriittisesti. Kaiken tämän he pohjasivat koraania ja islamin historiaa siteeraten. Hietikko ei selvästikään ollut katsonut tarpeelliseksi perehtyä kumpaisenkaan, vaikka kaksiosaista ohjelmasajaa teemasta tekikin… Vastamielenosoittajat luonnollisestikin olivat –toisin kuin oikeassa elämässä– rauhanomaisia ja kaukana näistä “islam-kriittisistä militanteista parasiiteistä”, jotka käyttivät demokraattista oikeuttaan ilmaista mielipidettään islamofasismia arvostellen…

Kuinka ollakkaan vastamielenosoittajien piirissä kulki tyypillisiin musulmaanivaatetuksiin sonnustautunut partajaakko, joka “rauhanomaisen muslimin” ottein kiikkasi eestaas edustamiensa hyvien ihmisten™ riveissä panderollia heiluttaen ja huusi “FREE SYRIA, FREE SYRIA!”. YLE:lle luonteenomaisen kansanpedagogisen pisuaarijournalistin ottein Marko Hietikko nosti kaveria esiin rauhanomaisen muslimimielenosoittajan arkkityyppinä…

Kohtalon ivaa tämän humpan juonessa on se, että me Hietikko-pellen toimesta kieroiksi ja pirullisiksi natseiksi tuomitut islamkriitikot olemme parin vuoden sisällä osoittautuneet rauhanomaisiksi demokratian ja lainmukaisin keinoin asiaamme ajaviksi nuhteettomiksi kansalaisiksi, kun taas nämä Hietikon vasemmistopopulistisen paskahousuvision mukaiset “rauhanomaiset muslimit” puolestaan ovat rekrytoineet tuhatpäin muslimeja kautta maailman ja lähteneet vapauttamaan Syyriaa, jättäen jälkeensä tuhoa, kauhistusta, ristille naulittuja, kivitettyjä ja raiskattuja kristittyjä ja pitkän verivanan… “veriruiskeista” puhumattakaan, toista aivoamputoitua älykääpiötä, Liisa Jaakonsaarta, tässä siteeraten.

Tämä on taas tällainen käytännön esimerkki siitä, kuinka lyhytkatseisia ja ymmärtämättömiä nämä post-taistolaisessa krapulassaan öirsevät ex-taistolaiset kansanpedagogimme ovat. Suomalaisen pakkoveroilla rahoitetun “laatujournalismin” kriisi on totisesti syvä.

Ja mitä tästä opimme? Valehtelijat jäävät aina ennemmin taikka myöhemmin kiinni teoistaan, eli Hietikko haistakoot täten itseään.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s