EU lahjoittaa Hamas-taistelijoille/terroristeille 5000 uutta rakettia

euandpaliidiotsEU ilmoittaa, että se antaa “palestiinalaisiksi” itseään kutsuville jordanialaisterroristeille 5.000.000,- euroa rahaa nk. “humanitäärisenä apuna”. Tällä rahalla saa ostettua Iranin vapailta markkinoilta n. 5.000 kpl. Grad -raketteja. Kuten EU:n tähän asti lahjoittamasta yli 700.000.000,- eurosta, eti tästäkään rahasummasta vaadita takuita, että ne päätyisivät Hamaksen hirmuvallan alla kärsiville gazalaisille. Tähänastisilla “humanitäärisiällä” avuilla on rakennettu aseiden ja terroristijoukkojen siirtoon tarkoitettuja tunneleita, rahoitettu sotatoimia joiden pyrkimykenä on pyyhkäistä Israel maailmankartalta ja ajaa juutalaiset välimereen sekä ostettu tietenkin tuhansia raketteja, joita ollaan Gazan puolelta ammuttu israelilaisiin siviilikohteisiin. Konkreettista näyttöä ei ole siitä, ettäkä hamaksen ihmiskilpinään käyttävät Gazan siviilit olisivat mitenkään EU:n avustuksesta hyötyneet.

Lähde: kekkoslovakialainen aikakapseli

Advertisements

6 comments

  1. No nythän ne erilaiset gazassa toimivat humanitääriset järjestöt voivat lopettaa ruikutuksen, että lääkkeet, rahat ja henkilökunta ei riitä. Avustuksia on sadellut jo siihen malliin, että niillä rahoilla hoidetaan sairaita vielä ensi vuosisadallakin! 😀

  2. Näillä rahoituksillako Euroopppa saa omat muslimiveljensä rauhoitettua niin etteivät vaan innostu vaatimaan jihadia ja sharia-lakeja Euroopan tantereelle?

    1. Mahdollisesti. Tosin eihän tuollaista terrorismin rahoittamista voi terveellä järjellä perustella.

  3. Tuo kaikki on totta. Kaikkien tietoon etta Palestiinalaiset ovat yksi maailman suurimmilla summillla rahallisesti tuettu kansa….rahat vaan menevat…niinkuin ylla lukee, muuhun kayttoon kuin apuun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s