Iltalehti pohjaa uutisointinsa Gazasta “palestiinalaislähteisiin” :D

hamas-gaza-rocket-launchIltalehti ilmoittaa uutisoinniksi väitetyssä potaskassaan, että “palestiinalaislähteiden” mukaan Israel on pommittanut Gazan ainoaa voimalaitosta ja ilkeät juutalaiset ovat täten katkaisseet sähköt kaikilta Gazalaisilta ressukoilta. Iltalehti jättää kuitenkin kertomatta, että Gazan energiatarpeet tuotetaan israelilaisissa voimaloissa, joita palestiinalaiset tulittavat itse Gazan puolelta raketeilla, raketeilla joita mm. Homo-Pekkakin rahoittaa meidän verorahoistamme.

Lähde: iltapaska

Advertisements

2 comments

  1. Hauska kuva. Pojat siinä niin ylen tärkeinä kartan kanssa, ikään kuin noilta alustoilta voisi ampua jotenkin tähdätysti. 😀 Kumma että näinkin vanhan uutisen kaikki olennaiset yksityiskohdat on kateissa. Luulisi olleen ainakin aikaa tarkistaa. Hah hah.
    Likainen juttu kaiken kaikkiaan. Hamas tiesi koko ajan, ettei Israelin kanssa voi neuvotella raketteja ampunalla. Kun tarpeeksi kauan niitä raketteja holvaa, niin Israel vastaa tuleen ja siviilejä kuolee, koska raketit ammutaan ihmiskilpien takaa, koulujen ja sairaaloiden pihoilta. Hamas jatkoi senkin jälkeen rakettitulta tietoisena siitä, että kun tarpeeksi kauan ampuu, niin Israel on pakotettu maahyökkäykseen ja taas tulee siiviiliuhreja, koska hamas taistelee ihmiskilpien takaa asutuskeskuksissa…nyt alkaa näyttää siltä, ettei tämä siviiliuhreilla maksettu pro-hamas ja sen johtajat mainoskampanja kannattanutkaan: Se on niin halpamainen, että ihmiset näkevät sen läpi. Monet niistä ennen kahden vaiheilla keikkuneista “kumpikohan on oikeassa”-ihmisistä ovat kääntyneet palestiinalaisia vastaan. Rajansa se on mainostamisen nimissä tapatettujen siviilienkin määrässä.

  2. On gazassa yksi omakin saksalaisten ylläpitämä voimala joka tuottaa luokkaa puolet gazan sähköstä, mutta sen toiminta meni jumiin kun yksi sen öljysäiliöistä syttyi tuleen. Loput sähköstä tulee israelista ja kaikki gazalaisten tarvitsema vesi myös.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s