Irak: kristittyjen vainot eivät ole medioillemme tarpeeksi seksikkäitä

mossul_eb

Paskahousmediamme vaikenevat siitä islamilaisesta arkipäivästä jota suomalasjihadisteillakin vahvistettu ISIS -järejstö parhaillaan luo Irakiin ja Syyriaan. RT -kanava haastatteli taannoin Mosulin arkkipiispa Mar Nikodimus Mata Sharafia, joka antoi sangenhäkellyttävää ensimäisen käden todistajanlausuntoa siitä, mitä islamin nimessä hänen kotikauoupungissaan parhaillaan tapahtuu. Koska koraanin ja itsensä profeetaksi nimenneen lukutaidottoman lapsirakastajan nimeen tehdyt rikokset ihmiskuntaa vastaan eivät vastaa sitä pölhöpopulistisen islamofiiliä kuvaa jonka mediasuojatyöpaikkaääliömme haluavat sopuleilleen välittää, eivät nämä uutiset luonnollisestikaan päädy maailmantapahtumia vain valtamedioista ammentavien ääliöiden tietoisuuteen.

Kristittyjen vainot Mosulissa ei ole viimehetken tapahtumia, se alkoi jo alkukesästä. Kieltäydyimme tähän asti antamasta asiasta lausuntoja, koska halusimme siten suojella Mosuliin jääneitä kristittyjä. Nyt kun meidät on kaikki vainottu ja karkoitettu pois kodeistamme, on korkea aika rikkoa hiljaisuus ja kertoa maailmalle mitä Mosulissa tapahtuu.

Meillä kristityillä ei ole mitään tekemistä (Irakinja Syyrian) konfliktin osapuolien kanssa. Olemme sivullisia uhreja shia- ja sunnimuslimien välisessä mahtikamppailussa. Me (kristityt) emme ole vain konfliktien koetteleman maan kansalaisia, vaan olemme tämän maan alkuasukkaita. Olimme täällä satoja vuosia ennen kuin islamia edes oli olemassa ja kun muslimit lopulta saapuivat luoksemme, otimme heitä vastaan kristillistä lähimmäisenrakkautta kunnioittaen. Rakensimme heille taloja, opetimme heitä lukemaan, käänsimme heille kirjallisuutta arabiaksi ja pyrimme sivistämään heitä. Nyt kadun syvästi, että teimme niin.

Konflikitn alussa he (sunni-muslimit) alkoivat jakamaan humanitäärisenä apuna kaikille paikallisille lähetettyjä ruokapaketteja vain oman uskontokuntansa edustajille. Seuraavaksi alkoi omiasuuden ryöstäminen ja talojen porttien pieleen alkoi ilmestyä punaisia graffitteja. N -kirjain tarkoitti kristittyjä (nasrani) ja R-kirjain tarkoitti shiia-muslimia (rafti=harhaoppinen). Viereen oli aina kirjoitettu arabiaksi “islamilaisen valtion omaistuutta”.

Pian tämän jälkeen alkoi minareettien kovaäänisistä kuulua ilmoituksia, joissa kristittyjä kehoitettiin joko maksamaan islamilaista suojelusrahaa eli jizyaa, tai poistumaan välittömästi kaupungista. Vaihtoehtona näille oli kuolemanrangaistus. Emme luonnollisestikaan luovu uskostamme, koska olemme vakuuttuneita siitä, että uskomme on vertaansa vailla oleva taivaallinen uskonto.

Pian tämän jälkeen kristityt alkoivat paeta Mosulista. He ottivat mukaansa kaiken sen minkä kykenivät kantamaan tai saivat mahtumaan autoihinsa. Kaiken muun he joutuivat jättämään taakseen. Kuitenkin kaupungin rajalla heitä odottivat ISIS -terroristit (suomalaisen median mukaan kyse on “taistelijoista”, ei roistoista saat ryöväreistä), jotka veivät heiltä kirjaimellisesti kaiken. Jopa vauvoilta vietiin vaipat ja pikkutytöiltä korvarenkaat. Luonnollisestikin kaikki henkilöllisyystodistukset ja passit ryövättiin myös. Tämän jälkeen kansamme lähetettiin avojaloin ilman rihmankiertämää kohti aavikkoa ja ilmoitettiin, että jos he palaavat niin allahin tahdosta heitä odottaa pyövelin miekka.

Tällaista on islamin arkipäivä jihadistituristien lomaparatiisissa. Tällaiseen rikokseen ihmisyyttä vastaan osallistuvat myös meidän kotileipoiset käännynnäismuslimimme vahvistettuna kukkahattutätiemme kotouttamilla somaleilla ja kurdeilla. Jahka nämä palaavat “kotosuomeen” haluavat demarit ottaa heidät vastaan sotaveteraaneina ja pitää huolen siitä, että urheiden sotaveteraaniemme hoitokodeista vapautuvia hoitopaikkoja saadaan täyetettyä ISIS -terroristeilla… ei kun siis taistelijoilla.

Lähde: pi-news.net

 

Advertisements

3 comments

  1. Niinpä. Armenian ja Assyrian kansanmurhat ovat nykytodellisuutta kaikille musulmaanien kanssa eläville kristityille. Yleisradiolakiinhan muuten kirjattiin, että linjan pitää olla “monikulttuurillisuutta edistävää”. Tarkoitettiinko sillä, että jne jne jne… Syvä pettymys ja murhe alkaa vallata suomen tiedotusvälineiden syvän rappion ja alennustilan johdosta.

    1. Totta. Ikävää, että monikulttuurisen kaunokultaamisen hinta on niskalaukaus hyville lehtimiestavoille. Mutta suomalaisethan ovat sopuleita joille totuus on yhtä kuin Bravda.

  2. Tilanne on vaikea Irakissa ja Syyriassa ja monet kuolee siellä uskon tähden Jeesukseen ja kuinka paljon vielä Jumala sallii tätä ennen kuin marttyyrien luku on täynnä ja myös synnin mitta tullee täyteen ,Ystävät muistetaan rukouksin Syyriaa ja Irakia ,kiitos ja siunausta,keijo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s