Vasemmisto-, viherpiiperö- ja demarinuoret/natsit antavat avoimen tukensa terrorismille

kommunatsiDemarien, vasemmistoliiton ja vihreiden nuorisojärjestöt ovat jyrkästi tuominneet demokratian oikeuden puolustaa suvereniteettiään fasistoiiditerroristien vuosikymmeniä jatkuneita hyökkäyksiä vastaan. Nämä räkäposkiset finninaamat ovat vakaasti vakuuttuneita siitä, että “aprtheidistiseksi valtioksi” luokittelemansa sekulaarisen demokratian; Israelin, tulisi alistua ksenofobiselle ja sekistiselle tasa-arvokysymyksien päälle kuseksivalle islamofasismille. Toki nuoruus ja tyhmyys käyvät käsikynkässä, mutta tällainen terrorismin tukeminen, rasismi ja demokratian halveksunta sekä piittaamattomuus palestiinalaisia siviilejä kohtaan on anteekiantamatonta.

Näiden räkänokkien etukenossa käy vasemmistofasistien ihmelapsi; tissitön pappabetalar-kommari Li Andersson. Lin verbaali ripuli osoittaa kuinka kaukana tuo tytönhupakko on elämän tosiasioista. Häkellyttävää, että  kansainvälisen poliitikon urasta unelmoiva post-puberteettisissa angsteissa rypevä pelle voi olla näin tietämätön EU:n lausunnoista ja linjauksista.

Siinä missä vasurien, demarien ja viherpiiperöiden paskahousurasistit vaativat tukea omia ja israelilaisia siviilejä kylmäverisesti murhaaville terroristeille, vaatii EU terroristiryhmien aseistariisumista Gazassa. EU:n ulkoministerien yhteinen VIRALLINEN lausunto on selkeässä ristiriidassa Lin ja em. kommunatsiäpärien verbaalin ripulin kanssa:

“EU tuomitsee voimakkaasti Hamasin ja muiden terroristiryhmien summittaisen rakettien ampumisen Gazasta pyrkiessään suoraan vahingoittamaan siviilejä Israelissa. Tämä on rikollista ja lainvastaista toimintaa. Eu vaatii Hamasta heti lopettamaan tämän toiminnan ja sanoutumaan irti väkivallasta. Kaikki terroristiryhmät täytyy riisua aseista Gazan alueella. EU tuomitsee voimakkaasti Gazan asukkaiden kutsumisen ja käyttämisen ihmiskilpinä.”

Mutta vilkaistaanpa minkälaisille velikullille “rasismin tuomitseva” antisemiittinen kommunatsi Li Andersson yhdessä keskenkasvuisten rasistiääliöidensä kanssa antaa tukensa:

-Hamas on islamilainen liike on islamilainen liike jonka päämäärä on koko yhteiskunnan alistaminen islamiin sekä sekä islamiin käännyttäminen. (Artikla 2)
-Hamasin tavoite kohottamaa Allahin lipun Palestiinan joka kolkan ylle… (Artikla 6)
-Islamilainen vastarintajärjestö uskoo, että Palestiinan maa on islamilainen wakf, joka on pyhitetty tuleville muslimisukupolville tuomiopäivään saakka. Sitä tai yhtäkään sen palasta ei tule menettää eikä luovuttaa pois. Sama pätee kaikkiin maihin, jotka muslimit ovat valloittaneet voimalla, koska islamilaisen valloituksen aikoina muslimit pyhittivät nuo maat muslimisukupolville tuomiopäivään saakka. (Artikla 11)
-Palestiinan kysymykseen ei ole muuta ratkaisua kuin jihad. Aloitteet, ehdotukset ja kansainväliset konferenssit ovat kaikki ajan tuhlausta ja turhia ponnisteluita. (Artikla 12)
-Aloitteet ja niin sanotut rauhanomaiset ratkaisut ja kansainväliset konferenssit ovat islamilaisen vastarintaliikkeen periaatteiden vastaisia. Palestiinan kysymykseen ei ole muuta ratkaisua kuin jihad. (Artikla 13)
-Nationalismi islamilaisen vastarintaliikkeen näkökulmasta on osa uskontunnustusta. Vihollisen vastustaminen ja tukahduttaminen tulee silloin jokaisen muslimin yksilölliseksi velvollisuudeksi, niin miesten kuin naisten. Nainen voi lähteä taitelemaan vihollista vastaan ilman aviomiehensä lupaa, samoin orja voi lähteä ilman isäntänsä lupaa.(Artikla 12)
-Lasten kasvattaminen jihadiin (pyhään sotaan): On tarpeen istuttaa jihadin henki Kansan sydämiin, jotta he kävisivät vihollista vastaan ja liittyisivät taistelijoiden (=terroristien) riveihin. On tarpeen, että koulujen opetusohjelmaan tehdään perustavanlaatuisia muutoksia, jotta niistä saadaan juurittua pois ne ideologisen invaasion jäljet, jotka ovat seurausta orientalistien ja lähetystyöntekijöiden vaikutuksesta… (Artikla 15)
-Hamas otti käyttöön naisten ja lasten käytön itsemurhaiskijöinä. Musliminaisen rooli vapautustaistelussa ei ole vähemmän tärkeä kuin miesten. Hän on miesten tekijä. Hänen roolina uusien sukupolvien ohjaamisessa ja kouluttamisessa on suuri. (Artikla 17)
-PLO on Islamilaisen vapautusliikkeen sydäntä lähinnä. Se on isä ja veli, lähin sukulainen ja ystävä…sen ideologisen hämmennyksen seurauksena, joka oli ja on yhä arabimaailmassa ristiretkeläisten jälkeen ja jota voimistivat orientalistit, lähetystyöntekijät ja imperialistit, PLO omaksui ajatuksen sekulaarista valtiosta. “Sinä päivänä, jona PLO omaksuu islamin elämäntavakseen, meistä tulee sen sotilaita ja polttoainetta sen liekkeihin, jotka polttavat viholliset.” (Artikla 27)

Demarien, vasemmistoliiton ja vihreiden nuorisojärjestöjen älykääpiöt eivät ole sanallakaan tuominneet n. 3500 raketin vuosivauhdilla Gazasta israelilaisiin siviilikohteisiin ammuttuja raketteja taikka sitä, että Hamas käyttää omia siviilejään kilpinä Israelin oikeutettuja hyökkäyksiä vastaan ja käyttää gazalaisia siviilikohteita rakettitukikohtinaan ja asekätköinään.

Tämä tekee Li Anderssonista, viherpiiperönuorista, demariklopeista ja vasemmistoäpäristä kiistattomia rasisteja ja terrorismin tukijoita ja he ovat täten osallisia rikokseen ihmiskuntaa vastaan.

Lähde: kekkoslovakialainen aikakapseli

Advertisements

4 comments

  1. Tämä Lee Änderssön on tosiaan surullinen ja uskomaton esitys. Siinä meillä on kone, joka on ihan itse aivopessyt itsensä täysin immuuniksi kaikelle omaa maailmankuvaa vähänkin kyseenalaistavalle tiedolle. Harvoin kohtaa ihmisiä, joista ei voi oikeastaan sanoa mitään. Li on yksi heistä. Murheellinen ja säälittävä tapaus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s