MTV3 vääristelee Pro-Israel -mielenosoituksen faktoja

israeldemoeduskunta2014Torstaina 24.7. Eduskuntatalon edessä pidetty Pro-Israel -mielenosoitus sujui rauhallisesti, kuten Israelia tukevilla mielenosoituksilla on tapana sujua. Yli tuhatpäinen joukko ihmisiä kaikista yhteiskuntaluokista ja monista eri etnisistä taustoista kokoontuivat Eduskuntatalon rappusille osoittamaan tukensa Lähi-Idän ainoalle demokratialle; Israelille… MTV3 -uutisten mukaan ihmisiä oli paikalla n. 200!!! Huuhaamedian lattarintaisella kesätoimittajalla on pokkaa vähätellä lukuja, vaikka kyseisen median julkaisemissa kuvissa Israelin lippuja ja ihmisoikeuksiloukkauksien pyhittämistä tuomitsevien kansalaisten ihmismeri on selkeästi moninkertainen. Kesätoimittaja myös ignoroi faktan, että paikalle oli saapunut useita bussilastillista Israelin ystäviä kautta Suomen, ihmismassa joka jo sellaisenaan ylitti monin verroin (kuten tämän jutun kuvasta selkeästi ilmenee) tuon antisemiittisen propagandahuoran väittämän lukeman… Mitä ihmettä MTV3 olettaa saavuttavansa tällaisella valehtemisella?

Mutta entäs sitten ne vastamielenosoittajat? No kourallinen aivoamputoituja vasemmistohenkisen propagandan uhreja saapui paikalle heiluttelemaan pali-rättejä ja spray-maalilla tuherrettua lakanaa, johon oli epäsymmetrisin tikkukirjaimin rukstattu jotain todellisuudesta vieraantunutta pallywood -propagandistista bullshittiä.

Olitpa sitten Israelin ystävä tai pallywood -propagandan uhri, niin se ei muuta sitä faktaa, että laatujournalismin tulee aina pysyä faktoissa ja uutisoida ne hyviä lehtimiestapoja ja journalistista etiikkaa kunnioittaen. Tämä ei toteudu MTV3:n potaskassa!!!

PS. Kiitoksia vielä poliisille. Virkavalta teki erinomaista työtä ja piti huolen siitä, että vastamielenosoittajat eivät päässeet haastamaan riitaa tahi viskomaan rauhanobjekteja.

Advertisements

5 comments

 1. Olipa tosiaan masentavaa kunneltavaa hetki sitten, kun YLE:n “toimittaja haastatteli” kansainvälisen oikeuden professoria. Proffa-parka yritti rautalangasta vääntää tälle debiilille, että Israelia ei voi yksipuolisesti tuomita ottamatta huomioon palestiinalaisten toimia. Palestiinalaisten harjoittama rakettien ampuminen siviilikohteisiin koulujen ja sairaaloiden pihoilta on lähtökohtaisesti kolminkertainen sotarikos: Käytetään lapsia ja sairaita ihmiskilpinä, tulitetaan kansainvälisten humanitääristen järjestöjen alueilta ( YK, punainen risti…) ja ammutaan siviilejä kohti. Idiootti-toimittaja ei tietenkään kyennyt lainkaan ymmärtämään asiasta tuon taivaallista, vaan taantui aivan pikkuvauvaksi ja alkoi kyselemään sen lajin vajaaälyisyyksiä, kuten “onko nyt käynnissä kansanmurha tai ovatko nämä nyt rikoksia ihmisyyttä ja ihmiskuntaa vastaan tai onko tämä etninen puhdistus?” Kiltisti ja myötätuntoisesti proffa sitten, kuin kultaista vauvaa palveleva kuuliainen eunukki, selitti että ei.
  Yrittäkää nyt jumalauta islamofiilit käsittää, että te ette voi mennä kansainväliseen oikeuteen, koska siellä myös teidän toimintanne tutkittaisiin ja se on asia mitä te missään tapauksessa ette halua!

 2. Tämä on sitä propagandasotaa törkeimmillään. Tietenkin monikulttuurinen MTV3 vähättelee Israelin kannattajien määrää ja muutenkin uutisoi GAZA:n tilanteesta hyvin yksipuolisesti. On se nähty aikaisemminkin, että MTV3 ja Alma Media ei pysty käsittelemään totuutta.

  Muutaa sana totuudesta: Israel käy sotaa terroristeja vastaan, jotka ovat kaivaneet länsirannan ja Gazan maanalaisen alueen reikäjuustoksi. Eikö Israelilla ole oikeutta puolustautua terroristeja vastaan, jotka uhkaavat Israelin ja koko Lähi-Idän rauhaa? On se nähty jo yli 30 vuotta, että palestiinalaiset eivät kykene elämään muiden sivilisaatioiden kanssa rauhassa.

  Oma lukunsa on vielä se, että palestiinalaisia HAMAS terroristijärjestön militantteja kutsutaan MTV3 uutisissa TAISTELIJOIKSI, kun muualla sivistyneessä maailmassa (esim. niinkin lähellä kuin Viro) näitä raketteja Israelin siviilikohteisiin ampuvia Hamas-taistelijoita kutsutaan TERRORISTEIKSI. Eli muualla maailmassa uskalletaan puhua asioista niiden oikeilla nimillä, mutta täällä Suomessa ei.

 3. Totuutta ja oikea tietoa yrittävät monet toimittajat löytää Lähi-Idän kriisissä. YLEn ei kuitenkaan tarvitse etsiä, vaan se julkaisee ihan omaa totuutta kaikilla sen propagandakanavilla. Lähi-Idän uutisointi on myös punavihreän YLE-toimittajan näköistä. Koskaan ei näytetä sitä kun palestiinalaiset ääri-islamistit juhlivat raketin osumista Israelin siviilikohteisiin. YLE:n uutisissa ei ole koskaan näytettyä sellaista feedia, jossa Hamasin terroristit huutavat kurkku suorana allahu akbaria ja ampuvat olalta laukaistavia ilmatorjuntaraketteja Israelin puolelle. Sen sijaan kuvamateriaalia löytyy kyllä siitä kun haavoittuneita terroristeja kannetaan paareilla hamasin pommivarikolta.

  YLE on merkittävä vallankäyttäjä Suomessa. Noin vaikutusvaltaiselta toimijalta odottaisi vähintäänkin puolueetonta lähestymistapaa uutisointiin ja edes jonkinlaista journalistista selkärankaa. Kuitenkin tällä yksipuolisella Israelia syyttävällä systemaattisella uutisoinnilla punavihreä YLE haluaa aivopestä suomalaisia vihaamaan juutalaisia ja Israelin kansaa. Tällä tietoisella toiminnalla YLE on osa hamasin propagandakoneistoa. Palestiinalaiset ovat YLEn kanavilla aktivisteja, eikä suinkaan terroristeja. YLE:n journalistisen lähestymistavan mukaan Irakin Al-Qaedalta hankittujen ilmatorjuntaohjusten ampuminen Gazasta Israelin siviilikohteisiin on aktivismia, ei terrorismia.

  Huomaa, että Hamasin islamistiterroristit ovat kaikilla YLE:n kanavilla ja kaikissa YLE:n ohjelmissa palestiinalaistaistelijoita !
  Oma surullinen tarinansa on vielä se, että Suomen sosliaalitantat (sdp, rkp, vihreät, vasemmisto, kd) ovat avosylin ottamassa näitä terroristeja vastaan humanitaarisina pakolaisina.

  A-studio ja Gazan kärsimys (Ke 23.7.2014 klo 21.05 Yle TV1)
  http://areena.yle.fi/tv/2160135?start=22m04s

  Ajankohtainen kakkonen ja Lähi-idän mediasota (Ti 22.7.2014 klo 21.00 Yle TV2)
  http://areena.yle.fi/tv/2160163?start=15m40s

  1. “Huora” on ihminien vailla häveliäisyyttä ja moraalia. Ihminen, joka alentuu tekemään mitä vain tyydyttääkseen maksavan asiakkaansa perversiot. Kyllä “mediahuora” on ihan naulankantaan osuva ilmaisu tässä yhteydessä… Lattarintaisuus puolestaan metafori joka viittaa asianomaisen uupuviin atribuutteihin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s