Parin päivän pätkäkomissaari pissii punttiinsa

jyrki katainen, fascism, eurostoliitto, 3E, Exit-EU-Euro-puolueEU:n talousasioiden pätkäkomissaariksi puliveivattu rintamakarkuri, valehtelija ja Siilinjärven ihmelapsi Jyrki Käteinen ei ole ennättänyt häröillä uudessa viran sukuisessa asemassaan kuin muutaman päivän ja jokos alkavat ISOT EU-maat vetämään herneitä nenään Jyrkin inkompetenssista. Italialainen lehdistö on jo nimennyt Jyrki-pojan “Harry Potteriksi” ja “nuorten partiopoikien johtajaksi”. Nämä ilmaisut ovat sangen diplomaattisia ja osuvia nimityksiä kuvailemaan Brysseliin poistettua poliittista ongelmajätettämme.

Jyrki on hyvä esimerkki siitä mitä tapahtuu, kun kenraalin päätöstä aletaan tekemään alokkaan natsoilla. Jyrkiltä puuttuu kokemus, osaaminen, diplomatian ja kansainvälisen politiikan tuntemus ja ennen kaikkea konkreettiset näkemykset siitä, kuinka isojen poikien kanssa tehdään päätöksiä.

Sanokaa Gonzon sanoneen; seuraavaksi Jyrkiin kyllästyvät saksalaiset, he kun edellyttävät järjestelmällisyyttä, kompetenssia, tehokkutta ja suoraviivaisuutta. Kaikki nuo ovat avuja joita Jyrkille ei ole siunattu.

Lähde: Uusi Suomi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s