Homo-Pekka lahjoittaa “palestiinalaisille” 500 rauhan ohjusta

homopekkaTurhanpäiväistä ja tyystiin tarpeetonta kehitysapuministerin virkaa venkslaava Homo-Pekka Haavisto lahjoittaa “palestiinalaisiksi” itseään kutsuville jordanialaisterroristeille 500.000,- suomalaisten veronmaksajien selkänahasta kupattua euroa. Tällä rahalla saa vapailta iranilaisilta markkinoilta yhteensä 500 Grad rakettia. Kun ottaa huomioon, että em. “palestiinalaiset” ammuskelevat päivässä keskimäärin n. 35 ohjusta Gazan puolelta israelilaisiin siviilikohteisiin, takaa Homo-Pekan siunaama suomalainen “kehitysapu” sen, että “palestiinalaisilla” piisaa israelilaisiin siviilikohteisiin ammuttavia ohjuksia yli kahdelle ylimääräiselle viikolle. Kun vielä huomioidaan se, että israelilaisten Irondome -ohjelma pudottaa suurimman osan näistä ohjuksista autiomaahan, on tämä raha käytännössä tyystiin ilmaan puhallettua huuhaata… Luonnollisestikaan Homo-Pekka ei ole vaatinut minkäänlaisia takuita siitä, että rahat menevät aidon humanitäärisen työn tukemiseen. Nyt tuo raha on jo todennäköisesti Sveitsissä erinäisten Hamas -heebojen ja heidän UNRWA -sympatisanttiensa numeroiduilla pankkitileillä.

Lähde: ulkoasiainministeriö

Advertisements

4 comments

  1. Hmh, valitettavan totta. Poliittinen epäkorrektius ei kyllä ollut liioiteltu lupaus, mutta toisaalta ‘väritetty imhorealismi’ lienee korrekti termi tätä kuvaamaan.
    Palestiinan kriisiin suhtaudutaan valitettavan sinisilmäisesti. Hyvä että joku myöntää sen kadulla kävelevän ukon vaatteettomuuden.
    Keep going.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s