Kansan Uutiset: Somalian tilanne vakaa, aika kotiuttaa Suomen somalit?

Husun-taksiKommarimedia Kansanuutiset kertoo nettisivuillaan, että Somaliassa suunnitellaan parhaillaan yleisradiolakia, jonka esikuvana on meidän omien mediasuojatyöpaikkalorvien kekkoslovakialainen aikakapseli YLE. Kovasti ei ole hurraamista tässä esikuvan valinnassa, mutta voisihan tuon toki pahemminkin n–keröidä päin brinkkalaa… Mutta olipa esikuvana sitten YLE, Pallywood tai Hollywood, niin se ei muuta sitä faktaa, että Somalian tilanne on selkeästikin rauhoittunut, sillä eihän maassa muutoin voisi toimia lainsäädännöstä päättävää elintä, jolla riittää resursseja säätää kansanpedagogiaa säännösteleviä lakipykäliä.

Koska Somalian tilanne on täten kiistatta tasautunut, niin meillä täällä Suomessa on täten korkea aika avata keskustelu kukkahattutätejämme työllistävien somppujemme kotiuttamisesta, joka siis tarkoittaa jotain ihan muuta kuin se hullunkurinen kukkahattufasistien termi “kotouttaa”… Yksi pikavisiitti Itikseen riittää vakuuttamaan kenet tahansa edes minimaalista aivotoimintaa omaavan tallaajan siitä, että tämä em. kotouttaminen on mennyt täysin päin kamelin ahteria.

Ensimmäiseksi kotiutettavaksi sompuksi newsbygonzo -tiimi suosittelee Maaliskuun Molopäisimmäksi Mäntiksi äänestettyä YLE:n kiintiön–keri Husua. Husu olisi mitä parasta kehitysapua Somppumaahan, erityisesti kun on kyse YLE:n kaltaisten järjestelmien n–keröinnistä. Husu voisi viedä kallisarvoista mediaosaamista Somppulaan ja opettaa uskonveljiään/maamiehiään tekemään turhanpäivästä höpölöpö-mediaa luomalla paskanjauhantaohjelmia joissa vieraina on c-luokan pornotähtiä, kaikesta pihalla olevia vasemmistofasistisia bloggareita ja kaiken maailman muuta aivoamputoitua huuhaata joka voi toimia vain pakkoverojen varassa pyörivässä viemärimediassa.

Lähde: kansan uutiset

Advertisements

3 comments

  1. Ei nää somalit täält mihinkään lähde, koska Somaliassa ei ole kukaan antamassa rahaa luukusta. Täällä sompuille maksetaan kodinkoneet, huonekalut, telkkarit, ajokortit ja auto. Miksi kukaan lähtisi tästä hölmöläisten maasta mihinkään?

  2. Meidän perhe lähtee 2015 tästä hölmöläisten maasta. Olen maksanut yrittäjänä tähän maahan tolkuttomasti veroja, mutta ainoastaan loisten hyysääminen tuntuu olevan byrokraattiarmeijan ykkösprioriteetti.

    Rohkaisen muitakin samaan. Palatkaamme maahan takaisin sitten, kun saamme täällä arvoisemme (normaalin vapaan ja ihmisarvoisen) kohtelun. Voi olla ns. kusi sukassa monellakin maamme pilanneella virastofemakolla, joilla ei ole mitään käsitystä siitä, kuka maksaa heidän puuhastelunsa ja mahdollistaa elämänsä muiden tukemana. Valtion tulisi tukea kansalaisia tuottavan toiminnan pyörittämisessä, mutta täällä tehdään kaikki mahdollisimman hankalaksi. Sille kiusaamiselle on tultava stoppi.

    Tästä voisi kirjoittaa romaanin, mutta olkoot tällä kertaa tässä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s