Gaza: “palestiinalaisten” ohjuskätkö löytynyt YK:n hallinnoimasta koulurakennuksesta

hamas rocketmenYK:n edustajat ovat ilmoittaneet aloittaneensa tutkinnan, kun YK:n hallinnoimasta koulurakennuksesta Gazassa löytyi 20 ohjusta. YK:lle tyypilliseen selkärangattomaan ja arabiterroristeja suojelevaan tyyliin YK:n edustajat ovat ilmoittaneet, että he ovat ottaneet asian puheeksi “osallisten osapuolien” kanssa, kieltäytyen kuitenkaan kertomasta, että mikä muslimiryhmä tytäryhtiö on ohjuskätkön takana. Samaiseen hengenvetoon YK:n edustajat kuitenkin toteavat, että ohjusten kätkeminen koulurakennukseen rikkoo raskaasti kansainvälisiä lakeja ja sopimuksia. YK ei kuitenkaan viittaa millään muotoa siihen, että heidän tiedossaan olevat osalliset saatettaisiin kansainvälisen tuomioistuimen eteen vastaamaan rikoksistaan.

Gazasta ammutaan päivittäin jopa satoja ohjuksia israelilaisiin siviilikohteisiin. Tämä ei kuitenkaan ylitä antisemiittisen ja läpikotaisin islamofiilin paskahousumediamme uutisrimaa.

Lähde: dailystar.com

Advertisements

6 comments

  1. Niinpä niin. Vekkuli pekka♡antonio ministerimme sitten päätti palkita hamas-johtajat miljoonan euron stipendillä. Auttamiseen kuulemma rahat tarkoitettu. Taitavat tienata erilaisilla humanitääri-stipendeillä varsin kivasti, kun niitä alkaa pudota eri maiden suvakkiloista. Siinäpä sitä onkin vekkuli liikeidea: Ammutaan sokkona raketteja siviilien niskaan niin kauan, että toisen maan on pakko puuttua asiaan ja sitten saadaan siitä kiitokseksi tiedostavaisilta muiden verorahoja. Mitähän Geneven sopimus sanoo summittaisista siviilikohteiden pommituksista, joita ei perustella millään? Tuskin se siihen ainakaan kehottaa.

    1. Ratkeaisikohan Jyrki Kataisen jälkeensä jättämä taloudellinen ahdinko sillä, että aletaan ampua raketteja Venäjän rajan yli? Miten meinaat että kävisi? Pistäisikö veli-venäläinen meidät ojennukseen, vai sataisiko meille fyrkkaa kautta maailman ihan niin kuin noille “palestiinalaiseksi” itseään kutsuville jordanialaisille terroristeille?

  2. Asia hoidettaisiin tietysti EU:n kautta: Me laittaisimme sinne miljardin ja saisimme paluupostissa satasen, sekä vaatimuksen kiirelliseen lisärahoitukseen.

    1. No sehän olisi sata kertaa parempi diili mitä nämä Jyrkin puliveivaamat välimeren hidalgo -diilit… Saataisiin sentään edes se satanen paluupostissa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s