Antwerpen: vihreät- ja vasemmistopoliitikot mukana muslimimölyapinoiden kuorossa, “LAHDATAAN JUTKUT!”

no-democracy-we-want-just-islamKuluneen viikon aikana miltei kaikki sellaiset sivistyneen Euroopan maat, joidenka kulttuuria on rikastutettu ylenpalttisella muslimiväestöllä, ovat joutuneet muslimien järjestämien antisemiittisten mielenilmaisujen kohteiksi. Monet näistä laittomista mielenosoituksista ovat äityneet islamille luonteenomaisiksi väkivaltaisuuksiksi, jossa natsilippuja ja “Palestiinan” lippuja liheuttavat “allahuakbaria” ulisevat mölyapinalaumat pyrkivät näyttämään vääräuskoisille koirille kuka on kukko tunkiolla. Valtaosa mellakoitsijoista on koostunut muslimeista, mutta myös vihervasemmistolaiset kulttuurimarxistit ovat enenevässä määrin yhtyneet islamofasistien riveihin.

Belgian Antwerpenissa järjestettyn mielenosoitukseen muslimimölyapinat saivat vahvistusta paikaillisilta poliitikoilta, jotka ottivat innokkaasti osaa antisemiittisten vihaiskulauseitten rääpimiseen. Ainakin Karim Bachar (Sosialistit), Ikrame Kastit (Vihreät) ja demareita edustava Mohamed Chebaa jäivät rysän päältä kiinni islamofasistien kanssa kaulailusta. Vihervasemmstolainen poliitikkokaarti yhtyi mellakoivan muslimimölyapinakuoron kanssa kiljumaan “jutkujen lahtaamista”, sekä hoilaamaan erinäisiä jihadistisia lauluntynkiä, joissa varoitetaan juutalaisia siitä, kuinka itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan armeija nousee ja “lahtaa kaikki koukkunokat”.

Siitä huolimatta, että Belgian Vihreiden, Demarien ja Sosialistien edustajat ottivat avoimesti osaa juutalaisvastaiseen vihamellakkaan, eivät edellämainitut puolueet ole tuominneet antisemitismiä saati ojentaneet väkivaltaisuuksiin ja “jutkujen lahtaamista” vaatineisiin vihapuheisiin osallistuneita jäseniään.

On vain ajan kysymys koska vastaavat mellakoinnit leviävät myös Suomeen.

Lähde: haaretz.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s