Den Haag: muslimeja, kommareita, natsilippuja, jihad-panderolleja ja allahu akbaria!

wildersandgrafittiPunaliput, “Palestiinan” liput, natsien hakaristiliput ja suomalaisten jihad-turistien suosiman ISIS -järjestön mustat jihadistiliput liehuvat rivissä rinta-rinnan, kun Che Guevara -paitoihin ja palestiinalaisrätteihin pukeutuneet vasemmistoidiootit ja islamofasistiset paskahousut yms. inegraatiokelvottomat lähi-itäläiset rupusakit vaativat vapaata Palestiinaa Den Haagissa, Hollannissa. Tragikoomiseksi tilanteen tekee se, että natsilippujen alla yhdessä islamofasististen hengenheimolaistensa kanssa rieuhuu kotileipoisia vasuripellejä, juuri niitä, jotka yleensä ilmoittavat identiteetikseen “antifasisti”. Hakaristi ei noita taliaivoja tunnu häiritsevän, jos sitä käytetään provokaationa Lähi-Idän ainoaa demokratiaa, Israelia, vastaan ja samalla huudetaan allahuakbaria niin, että korttelit raikuvat.

Den Haagin poliisi ilmoittaa, että Israelin suurlähetystö on saanut vahvistetun poliisivalvonnan ja sitä turvaa nyt myös poliisin erikoisyksiköt. Johtavalle hollantilaiselle poliitikolle ja islam-kriitikko Geert Wildersille tämä ei kuitenkaan riitä. Wilders on sitä mieltä, että poliisi ei tee tarpeeksi ja koko hakaristi- ja jihadlippuja heilutteleva lauma mölyapinoita tulisi pidättää ja tuomita oikeuden edessä. Valtaosassa sivistynyttä Eurooppaa natsilippujen ja terrorsimiä tukevan symboliikan julkinen väläyttely ankarasti kielletty, toisin kuin täällä Hitlerin kanssa aseveljeyden solmineessa Suomessa.

Tämä on taas yksi käytännön esimerkki Euroopassa eskaloituvasta muslimiväkivallasta ja antisemitisimistä. Muualla maailmassa nämä ovat etusivun uutisia, mutta meidän antisemiittiset ex-stalinistiset mediasuojatyöpaikkatoimittajat eivät katso kansanpedagogisessa kaikkivoipaisuudessaan tarpeelliseksi näistä uutisoida.

Lähde: Elsevier Nieuws

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s