Pariisi: “KUOLEMA JUUTALAISILLE; ALLAHU AKBAR!”

gendarmes-prophet-paris-september.siKuluneena sunnuntaina lauma juutalaisvihan siivittämän ekstaasin partaalla “allahuakabaria” kiljuvia muslimeja hyökkäsivät juutalaiseen synagogaan ja vahingoittivat useita paikalla olleita, yhtä heistä vakavasti. Pariisissa Rue de la Roquettella sijaitsevan synagogan eteen kasaantunut islamofasistinen rupusakki teki lukuisia natsitervehdyksiä synagogan edessä ja ulisivat koraanista ja natsijargonista lainattuja antisemiittisiä iskulauseita.

Kuluneen viikon perjantaina Aulnay-sous-Boisissa sijaitseva synagoga joutui muslimihyökkäyksen kohteeksi kun sen portille heiteltiin molotovincocktaileja.

Lukuisat Ranskan juutalaiset ovat joutuneet arkipäivässään kokemaan islamilaisittain motivoitua vihaväkivaltaa. Esim. pohjoisessa Pariisissa 17 -vuotias juutalaistyttö sai vastaan tulevalta muslimimieheltä paprikasumutinta silmille. Ystävällinen arabisetä valisti tyttöä, että “tälläkertaa suihkeessa on vain kyynelkaasua, mutta seuraavalla kertaa sitä ehtaa”. Tyttö sai myös kuulla koraanin mukaista anekdoottia siitä, että kaikki juutalaiset ovat saastaisia sikojen ja apinoiden jälkeläisiä ja tulevat palamaan helvetin tulessa.

Suomalainen media tekee parhaansa pimittääkseen pohjolan lintukodon hyviltä ihmisiltä sen tosiasian, että Euroopassa eletään nyt muslimien islamofasistisen kansannousun aattoa.

Lähde: lemondejuif.info

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s