“Palestiinalaiset” mellakoitsijat riehuvat Saksan suurkaupunkien kaduilla

Kammerer_AntiIsraelProtest291Valtamediamme eivät ole katsoneet tarpeelliseksi uutisoida itseään “palestiinalaisiksi” kutsuvan jordanialaisen rupusakin riehumisista ja mellakoinneista kautta Euroopan metropolien. Em. rupusakki on repinyt päärättinsä siitä hyvästä, että Israelilla meni taas kerran mitta täyteen Gazan puolelta israelilaisiin siviilikohteisiin ammutuista ohjuksista.

Samanaikaisesti kun “palestiinalaiset” ammuskelevat israelilaisia siviilejä ja pommittavat samassa tohinassa itseltään sähkön jakelun, järjestävät ex-pat-palit mellakoita asuttamissaan sivistyneissä länsimaissa. Erityisesti Saksa on saanut tuta “palestiinalaisten” vimman, joka on äitinyt lukuisiksi antisemiittisten iskulauseiden ja juutalaisvihan siivittämiksi laittomiksi mielenosoituksiksi/mellkakoiksi kautta maan (mm. Berliini, Essen, Frankfurt, Bremen, Dortmund).

Saksalainen Tagesspiegel -lehti kertoi, että Berliiniin oli potkupallon mm-loppuottelun aikana kokoontunut 1000 -päinen “palestiinalais-” jengi, joka yritti tunkeutua jalkapallohuumaisen juhliajoukon sekaan. Poliisi joutui toistuvien hyökkäyksien kohteeksi ja virkavaltaa heiteltiin erinäisin pyroteknisin vimpstaakein, paukkupommein ja kivenmurikoin. Paikallinen vallesmanni kuvaili tilanteen olleen kiristynyt ja agressiivinen.

“Palestiinalaiset” ovat kutsuneet ihmisiä laittomiin väkivaltahuuruisiin mielenilmaisuuksiinsa mm. facebookin kautta. Poliisiviranomaiset odottavat lisää väkivaltaisuuksia niin “palestiinalaisten”, kuin heitä lähellä olevien vasemmistolaisten suunnalta.

Varsinaiset syypäät tähän ovat kuitenkin EU, Israel +Tuomioja ja kaikki muutkin sellaiset tahot ja tohelot, jotka tukevat “palestiinalaisiksi” itseään kutsuvia jordanialaisia arabiterroristejä.

Lähde: pi-news.net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s