EU: jos äänestys ei tuota toivottua tulosta, niin äänestetään kunnes tavoite on saavutettu

ollijaollinsuhdanteetKukapa olisi kuvitellut, että Olli Rehn luopuisi EU-komissaarin virasta, jotta voisi keskittyä työskentelemään pelkkänä rivi-meppinä ihan vaan siksi, että saadaan rintamakarkuri ja maanpetturi Jyrki Kataiselle pätkäkomissaari virka? Ollille taattiin nähkääs virka EU-parlamentin varapuhemieskaartissa… Homma ei kuitenkaan mennyt ihan niin kuin suunniteltiin, koska Olli ei tullut valituksi. Euroopan parlamentin puhemies Martin Schulz väitti nähkääs tulkinneen väärin parlamentin puhemiesäänestyksen tuloksia, joten julistettiin uusi äänestyskierros.

Toisen kierroksen jälkeen Schulz meinasi, että Rehn oli saanut 384 ääntä, kun 346 riitti ehdottomaan enemmistöön. Todellisuudessa Rehniä äänesti toisella kierroksella 304 edustajaa eli Rehn ei tullut valituksi… Mutta ei se mitään, Schulz päätti häröillä vielä kolmannen äänestyskierroksen…

Kolmannella kierroksella varapuhemiehet lopulta valittiin äänijärjestyksessä ja Rehn tuli valituksi yhdeksi europarlamentin 14 varapuhemiehestä. Hienoa, että EU demokratiaa pelaa silleen kuin on edeltä säädetty.

Lähde: kekkoslovakialainen aikakapseli

 

Advertisements

2 comments

  1. No olipa tosiaan sorvaaminen, että saatiin “demokratia” toimimaan. Sievät meikit Ollilla. Hänellä pitäisi aina olla tuolla lailla somasti meikattu naama. 😀

    1. Demokratain sorvaaminen on kuule kovaa työtä jos tulokset eivät vastaa ennakoituja. Me suomalaiset olemme EU-tasolla huippuosaajia puliveivaamisessa ja venkslaamisessa. Siksi on tärkeää saada nämä Ollit ja Jyrkit Brysseliin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s