Kesäkuun Kahjoin Kelmi

hyodyllinenidiootti062014Jokaisen kuun viimeisellä viikolla järjestän äänestyksen, jossa valitaan kyseisen kuukauden merkittävin pyllyilijä. Valintakriteerinä on se, että ehdokas on ao. kuukauden aikana mainittu kirjoituksissani. Joulukuun viimeisellä viikolla valitaan kuukausivoittajista vuoden hyödyllisin idiootti.

Kesäkuun Kahjoin Kelmi tittelistä kisaavat seuraavat aivoamputoidut tollot:

Jyrki Katainen, tuo Siilinjärven ihmelapsi, maanpetturi, rintamakarkuri ja pätkäkomissaari ei ole tähän mennessä selvinnyt välierissä jatkoon. Katsotaan kuinka Jyrkin käy tällä kertaa.

Jari Jolkkonen on Kuopion piispa ja monarvovisionääri, joka on vakaasti vakuuttunut siitä, että hän voi vierailla moskeijassa ympärieleikkauttamatta jormaansa. Jari ei nypi yhtään, että hänen huuhaansa on täydessä ristiriidassa hänen oletetusti edustamiensa arvojen kanssa.

Liisa Jaakonsaari on hyödyttömästi hyödyllisen idiotismin grand old lady, joka ei sen kummempia esittelyjä kaipaa. Kosmopoliittina junttina Liisa teki päivilipposet ja vakuutti julkisesti, että muslimiterroristien kautta sivistyneen Euroopan harjoittamat antisemiittiset terrori-iskut ovat kuunatsien aikaansaannoksia.

Markus Leikola, tuo Hakaniemen metron portaikossa yönsä viettäneen spugen charmin ja olemuksen omaava veteraaniääliötoimittaja teki Liisan lailla samat päivilipposet ja koetti agitoida kansaa uskomaan, että kuunatsithan ne siellä juutalaisia kiusii. Markus on elävä toteemi siitä surullisen syvästä kriisistä, jossa suomalainen journalismi parhaillaan rypee.

Advertisements

One comment

  1. Nytpä tuli visainen pähkinä purtavaksi. Liisa ja Markus ovat tietysti omalla tavallaan suloisia, kun julistavat jonkun syylliseksi tuosta noin vain ilman mitään tunnontuskia, ja väärässä ollessaan harmittelevat vain itsekseen arvanneensa väärin.
    Ääneni annan kuitenkin Jyrkille: Koko pääministeriaikansa jätkä elvistelee vastuunkannollaan ja päätöksentekokyvykkyydellään. Jyrkin hallitus on saanut aikaan vain yhden päätöksen, sen missä Suomi lappaa rahaa kreikan moolokin kitaan. Kaikki muu on uponnut juoksuhiekkaan. Nyt jätkä sitten vielä lopuksi ottaa ritolat brysseliin ja seuraajaksi tulee muovipelle twittertili-seuraajien määrän ansiosta, jotka sitten valinnan jälkeen paljastuvat twitter-säästöhallista ostetuiksi…Brylgrääm Suave’nmäki punjabista seuraa A.Stubbin hourailemista twitterissä… Ei jumalauta. JYRKI!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s