Rintamakarkuri Katainen vihitään EU-komissaariksi

jyrkijajosePisuaarimedia IL “uutisoi”, että EU:n alfa-uros José Manuel Barroso on vihkinyt likimain 50 miljardilla eurolla Suomen velkataakkaa kasvattaneen rintamakarkuri Jyrki Kataisen EU:n talouskomissaariksi. IL kirjoitti tilanteesta seuraavaa:

– Päätin siirtää Jyrki Kataiselle kaikki Olli Rehnin vastuulla aiemmin olleet tehtävät, EU:n komission puheenjohtaja José Manuel Barroso sanoi päätöksen julkistuksen yhteydessä.

Hei ihan oikeasti!!! Kuinka helvetin tyhmä on IL:n kesätoimittaja Ville Halonen vai pitääkö Halonen vain lukijoitaan pilkkanaan? Juttuhan on niin, että Barroso ei ole valinnut Jyrkiä virkaan, vai onko Halosen mielestä Barroso EU:n diktaattori joka tekee tällaisia päätöksiä ihan yksin? Halonen ei selvästikään ole perehtynyt siihen, kuinka EU:ssa päätöksiä tehdään… Barroso on mentellyt vain siten, kuten Jyrkin ja Olli Rehnin hännystelijät ovat hänelle asian ohjeistaneet, koska Rehnin saappaat jalkaansa vetävän pätkäkomissaarin tontin täyttämisestä päättävät tässä tapauksessa suomalaiset pölvästit.

Koska Jyrkille oli ihan pakko saada jokin komissaarin virka, päätettiin Olli Rehn (joka oli kepuleiden meppivaalien ääniharava) vinksauttaa komissaarin virasta rivimepiksi. Käytännössähän tämä tarkoittaa sitä, että Rehn oli kenraali ja nyt se onkin vänrikki. Jyrkistä tehtiin pätkäkomissaari jonka pitää nyt alikessun natsoilla tehdä kenraalin päätöksiä. Hassua tässä on se, että alkukuukaudet Jyrkin komissaariudesta EU-hörhöt lomailevat ja sittenhän hänen pestinsä jo pian päättyykin… Ja ihan sama mitä päätöksiä Jyrki Brysselissä pyllyilee, suomalaiset mediat tulevat uutisoimaan niistä suurinä järjen voittoina, kun taas kansainvälisissä medioissa Jyrkin tuhnailut tulevat katoamaan kuin pieru saharaan eikä kukaan vaivaudu uhraamaan niille palstatilaa.

Summa summarum: tässä siis ei ole kyse minkäänlaisesta oikeasta komissaarin virkaan nimeämisestä, vaan pelkästä Kataiselle luonteenomaisesta puliveivauksesta… Valheella on lyhyet jalat, joten ei tämäkään farssi pitkälle pötki.

Lähde: IL.

Advertisements

7 comments

  1. Kieltämättä varsin alkeellista mediamanipulaatiota. Jykkendaali muka nauttii kansainvälistä arvostusta. Kas kun ei jumalauta vielä luottamustakin “kyvystään kantaa vastuuta ja saattaa loppun asiat, joihin on alkanut”. Herra varjele! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s