Stubbeslovakian kauppakumppani ruoskituttaa “neekereitä”

alexruoskiineekerinaistaPääministerin manttelin maasta paenneelta rintamakarkuri Jyrki Kataiselta perinnyt kosketuksensa todellisuuteen menettänyt pelle Alexander Stubb toimi ennen nykyistä perustuslakimme vastaista pestiään em. rintamakarkurin hallituksen ulkomaankauppaministerinä. Tuona kautena Alex onnistui töppäilemään maamme ulkomaankaupan selkeään laskusuhdanteeseen, joskin asekaupan suhteen Alexilla kävi flaxi. Moraalisesti munattomana pölhöpopulistina Alex onnistu pitämään erinäisten arabidiktatuurien kanssa solmitut kauppasuhteet positiivisesti kelluvassa tilassa. Ainoana sulkana Alexin hatussa siis komeilee Saudi-Arabialle myydyt aseet, joista Alex ei tietenkään vaatinut muuta kuin saudien taqqyah -takuun siitä, että suomalaista aseteknologiaa ei vuoda muslimiterroristeille eikä niitä käytetä yleisislamilaisessa pyrymyksessä pyyhkiä Israel maailmankartalta ja hukuttaa juutalaiset Välimereen.

Luonnollisestikaan Alexia ei kiinnostanut pätkän vertaa, että mikä lienee ihmisoikeustilanne maassa, jolle hän aseita kaupitelli… Pääasia on, että on kliffaa hei ja saadaan twitattua parit selfiet muslimiterrorismiä rahoittavien sikarikkaiden rättipäiden kanssa ja siten näytetään kaikille kokoomuslaisille imbesilleille, että kuinka stubbeslovakialainen uusi maailmanjärjestys tapahtuu reaaliajassa.

Mutta hei, Saudi-Arabiahan on kliffa mesta hei! Siellä ei hihhulit hihhuloi eikä lastadiolaiset lässytä. Sananvapaus alkaa siitä, että raamatun vieminen maahan on sama juttu kun jos täyttäisit mahalaukkusi heroiinilla tankatuin spärdärein ja naisilla ei ole äänioikeutta saati mitään oikeutta, ei edes oikeutta ajokorttiin, maahanmuuttajien oikeuksista puhumattakaan.

Uusimpana ihmisoikeusrikkomustempauksenaan Saudi-Arabia on tuominnut afrikkalaisen naisen vuodeksi vankilaan ja kaupanpäälle antanut vielä 500 ruoskan iskua. Suuressa viisaudessaan allah on kuitenkin antanut saudiarabialaisen oikeuslaitoksen ymmärtää, että 500 ruoskaniskua yhdellä kertaa on sama kuin hidas ja äärettömän tuskallinen kuolemanrangaistus, joten 500 ruoskan iskun summa jaetaan tasaisesti halki vankilatuomion… Ja mistäköhän tämmöinen koraanin mukainen rangaistus mahtoi paukahtaa? No noituudestapa tietenkin, sillä kaikkien koraaniuskovaisten ählämien tulisi tietää, että jokainen neekerinainen on enemmän taikka vähemmän noita. Että tällaisia kauppakumppaneita Alexilla… Oddotakaapas vaan mitä tulemaan pitää kun Alexin visio Turkin, Marokon ja Tunisian EU -jäsenyyksistä toteutuu 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s