Cecilia Malmström: islamkriitikot syypäitä islamilaiseen terrorismiin :D

cecilia01Täytyy myöntää, että sellaisina hetkinä kun luen/kuulen tyhmien demariämmien aivopierujen pörinää, olen hetken kateellinen muslimimiehille. Jos täyttäisin sydämeni patologisella juutalaisvihalla, silppuaisin esinahkani, tähtäisin viidesti päivässä anuksellani allahin kurkihirttä ja ottaisin esikuvakseni orjakauppaa harjoittaneen itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan, niin voisin tukkia tuon viheliäisen ämmän turvan nyrkillä ja siirtyä sen jälkeen tyydyttämään tarpeitani lapsivaimoni, vuoheni tai kamelini kera… koska en pidä yhtäkään edellä mainituista toimenpiteistä varteenotettavana vaihtoehtona, niin hillitsen itseni ja vaihdan vihan säälin sekaiseen nauruun.

Nythän on niin, että Euroopan kaikista hyvistä ihmisistä ehkä se kaikkein hyvin, ruotsalainen riemuidiootti ja EU:n islamofiili huuhaakomissaari Cecilia Malmström, on pitänyt palopuheen jossa hän selvitti mistä muslimien harjoittama terrorismi ja islamilainen intoleranssi on saanut syntynsä. Cecilian logiikka asiasta on sangen yksinkertainen, kaikkeen pahaan ja sen syntyyn ovat syyllisiä yksiomaan vaaleissa väärin äänestäneet, islam-kriitikot ja EU-skeptikot!!!

Hehtolitramitoissa verbaalia ripulia vuotavassa palopuheessaan Cecilia varoitti EU-alueen silmäätekeviä huithapeleita, että mikäli islam-kriitikoille ja EU-skeptikoille annetaan suunvuoro, niin kansalaiset äänestävät väärin ja he pääsevät valtaan. Tämä tulisi johtamaan suvaitsemattomuuden syöksykierteeseen, joka puolestaan provosoi islamilaisen terorrismin eskaloitumista. Siitä johtuen tulisi sanavapaus rajoittaa ainoastaan sellaisille, jotka osaavat ajatella oikein ja kaiken lisäksi EU alueen kulttuuria tulisi rikastuttaa entuudestaan vetämällä koko maailman, ja erityisesti islamilaisen maailman, humanitäärinen paskahuusi ympäri Eurooppaa.

Että tällaisten taliaivoijen kanssa käymme kohti eurooppalaista keskikesää.

Dr. James Gonzo
Luxembourg, 22. kesäkuuta, Herran vuonna 2014

Advertisements

4 comments

  1. Nyt on kyllä vaikea päättää, että pitäisikö tässä nauraa vai itkeä… Niin alas on tuo äärisuvaitsevaiston argumentointitaito vajonnut.

  2. Ruotsalaiset ovat toistaiseksi onnistuneet varsin hyvin demonisoimaan ruotsidemokraatit. Meininki kuulemma sitä luokkaa, että jos joku sanoo “ruotsidemokraatti”, niin joku alkaa oitis vollottamaan ääneen. Täällä sanan “persu” sanominen aiheuttaa ainoastaan nyyhkyttämistä. On tietysti huomioitava, että me impivaaralaiset emme näytä tunteitamme aivan yhtä avoimesti.
    Voisin jopa kuvitella, että viimepäivien tapahtumat ympärileikkauspaljastuksineen ja parine pommiuhkineen saisi vibaa svedujen punttiin. Saattavat nämä “meitä eurooppalaisemmat” Ruotsalaiset alkaa pikkuhiljaa heräilemään yleiseurooppalaiseen todellisuuteen. Toisaalta ne eivät kyllä olleet moksiskaan husbystä. Olisikohan Ruotsi omahyväisyydessään degeneroitunut dementikoksi?

  3. tämä leidi yrittää vaan suvaitsevaisuudessaan mennä liian pitkälle, ja rajoittaa sananvapautta…tyhjät tynnyrit kolisee lujaa, ja rumasti..miten tuo ummikko on saanu virkansa? arpajaisissa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s