Ruotsissa paljastunut muslimityttöjen ympärileikkausskandaali

infubilationSuomalaiset valtamediat ovat tehneet parhaansa vaietakseen Ruotsissa paljastuneen muslimityttöjen genitaalisilvontaskandaalin. Muslimien “kulttuurille” luonteenomaista tyttöjen nk. “ympärileikkausta” harjoitetaan erityisesti somalialaisten keskuudessa. Kekkoslovakialainen aikakapseli YLE kertoo, että “yhdessä 30 tytön koululuokassa kaikkien sukupuolielimet oli silvottu”. Saksalaismedia kuitenkin tähdentää, että kyseessä oli islamilainen koulu, jonka tyttöluokan 30 tytöstä jokainen oppilas oli silvottu, 28 näistä erittäin törkeästi. Ainakin 60 tapausta on tähän mennessä noussut julkisuuteen, kyseessä on kuitenkin vain jäävuoren huippu.

Tyttöjen genitaalisilvonnasta on kolme eri allahin sallimaa versiota. Yksinkertaisimmassa ainoastaan klitoris irroitetaan, kun taas raskaammissa muodoissa myös häpyhuulet poistetaan, jonka jälkeen paikat ommellaan kiinni.

Suomessahan tällaista ei virallisesti tapahdu ja terveydenhuoltoalalla toimivia ihmisiä ollaan kielletty puhumasta asiasta julkisesti. Kuitenkin kaikki esim. itäisessä Helsingissä toimivat terveydenhuoltoalan ammattilaiset ovat tästä tilanteesta hyvinkin perillä. Alan ammattilaisten puhekielessä ilmiötä kutsutaan nimellä “veriperse”.

Kun takavuosina kyselin Vihreiden kiintiösomppu Zahra Abdullahilta (koulutukseltaan kätilö), mikä on somalityttöjen ympärileikkaustilanne Suomessa, tämä vastasi ettei sellaista tapahdu. Suomessa 1980 -luvulta asti asunut somalialainen genikologi Mulki Mölsä puolestaan ilmaisi huolen asiasta jo 1990 -luvulla.

Lähde: rp-online.de, kekkoslovakialainen aikakapseli YLE.

PS. Joka väittää, että tyttöjen genitaalisilvonta ei olisi osa myös suomalaisten muslimiyhteisöjen arkipäivää, VALEHTELEE! On törkeää, että suomalaiset kukkahattuidiootit eivät ole tehneet mitään asian eteen!

Advertisements

4 comments

 1. Toivottavasti Päivi on muistanut nyt myös levätä Juhannushäähumun ja kaiken muun ilkamoinnin keskellä. Minulla on nimittäin sellainen kumma etiäisfiilis, että arkadianmäellä on jokunen tuohtunut kansanedustaja odottamassa, että saa kysyä:
  a) Miksei Unicefin lapsenoikeuksien julistusta ole ratifioitu Suomessa syntyneiden muslimityttöjen kohdalla?
  b) Miksi sisäministeri ylenkatsoo Supon ja muiden EU-maiden turvallisuuspalvelujen varoituksia kohonneesta terrorismiuhasta?
  …voi olla että muitakin kysymyksiä on noussut heidän mieliinsä…
  Kaikenlaisia juhannustaikoja, ellei sitten Tove Janssonia lainaten: Vaarallinen juhannus!

 2. Maailma on tullut kylään. Ei Suomi jää yksin paitsi kaikesta ihanuudesta.

  Nooh, … nuo on kuiteskin yksittäistapauksia. ei saa yleistää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s