Itähelsinkiläinen imaami: Fatwa juhannnusta vastaan

somaliimam01Itähelsinkiläinen imaami Abdallah-Mahmoud Fazul al Hatami on langettanut fatwan juhannusta vastaan. Al Hatamin mukaan pakannallista alkuperää oleva keskikesän juhla on haram, loukkaa kaikkia oikeaoppisia muslimeja ja on jyrkästi islamin vastainen. 1990 -luvulla suomalaista kulttuuria rikastuttamaan saapunut itäisimmän Afrikan monitaito-osaajan (mm. vuohipaimen, merirosvo, imaami, fattapummi, kukkahattutätien työllistäjä jne.) mukaan kokot kuvastavat sitä kiirastulta joka on oleva vääräuskoisten kohtalo ja niissä tulisi polttaa vain vääräuskoisten kirjallisuutta, paitsi tietenkään Hitlerin Mein Kampfia, joka lienee ainoa musulumaanien arvostama vääräuskoisen kirjoittama opus joka on halal. Juhannussalot tulisi allahin tahdosta koristaa vääräuskoisten, homostelijoiden, shia-muslimien ja tietenkin juutalaisten päillä.

Lähde: Helsingin muslimit.

105 comments

 1. Tästä eteenpäin on siis jokaisen kunnon muslimin pyhä velvollisuus tappaa juhannuksenviettäjiä kaikkialla missä heitä vain tavataan, mikä Suomessa tosiaankin tarkoittaa kaikkialla, koska kaikkihan sitä viettävät. Onneksi puukko taskussa on muistaakseni Suomessa perinteinen juhannusvaruste, mitä Imaami tuskin tajuaa, kun ei oikein kulttuuria ymmärrä eikä haluakaan ymmärtää. Islamistien ja humalaisten suomalaisten yhteenotot saattavat siis päättyä arvaamattomasti.

 2. Miten voi puhua ja toivoa että muita etnisiä ryhmiä tapetaan. Eikö Suomen laki kiellä sellaista? Ei saa neekeri kutsua neekeriksi ja juutalaisista ei saa sanoa yhtään mitään. Mutta meistä ihan riviihmisistä saa tos näk sanoa ihan mitä vaan, jopa uhata tapolla, eikä virkavalta tee yhtään mitään.
  Saanko mä sit samalla oikeudella sanoa että meidän pitäisi tappaa kaikki rättipäät ja syöttää ne sioille?

  1. Katsos kun tappouhkaus ei ole laitonuhkaus jos se lausutaan islamin nimeen ja yli 50 -vuotias mies joka raiskaa 9 -vuotiaan pikkutytön ei ole pedofiili vaan lapsirakastaja, edellyttäen että kyseessä on itsensä islamin profeetaksi julistanut lukutaidoton historiallinen hahmo… ja tuosta on ihan korkeimman oikeuden päätöstä olemassa.

  1. Halla-Aho kutsui itsensä profeetaksi julistanutta lukutaidotonta lapsirakastaja Muhamedia “pedofiiliksi”, koska islamin omien lähteiden mukaan tämä yli 50 -vuotiaana makasi 9 -vuotiaan lapsivaimonsa kanssa. Oikeustajumme mukaan kuka tahansa yli viisikymppinen mies joka harjoittaa sukupuoliyhdyntää 9 -vuotiaan alaikäisen lapsen kanssa on pedofiili. KKO meinaa, että tästä huolimatta on rikos kutsua islamia pedofiiliuskonnoksi ja Muhamedia pedofiiliksi. Toimituksemme kunnioittaa Suomen okeuslaitoksen ristiriitaista päätöstä ja siksi sekä muhamed että islam esiintyvät retoriikassamme vain erikoisesti lapsirakkainna instansseina.
   http://yle.fi/uutiset/kko_kovensi_halla-ahon_tuomiota/6171365

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s