Ranska: yli 100 jihad-turistia palannut terrorilomalta

BernardCazeneuveRanskan sisäministeri Bernard Cazeneuve kertoi taannoin maansa parlamentille, että tiettävästi 285 Ranskan kansalaista on lähtenyt jihad-turisteiksi Syyriaan ja toiset ainakin 120 on matkalla kohti Syyriaa. Maan tiedustelupalvelu on myös tietoinen siitä, että jo 100 allahin nimeen vääräuskoisia murhaavaa ranskalaista jihad-turistia on palannut kotiin ja presidentti LOLlande (aka Hollande) vahvisti kesäkuun alussa, että 30 ranskalaista jihad-turistia on saanut surmansa Syyriassa ja Irakissa. Ranskassa pelätään kotiin palaavien jihad-turistien järjestäytymistä aktiiveiksi islamilaista lähetystötä harjoittaviksi soluiksi. Tällaista liikehdintäänon havaittu mm. Saksassa.

Lähde: dailystar.co.lb.

Meillä Suomessa on (vielä) sisäministerinä Jeesuksella ratsastava aasi Päivi Räsänen, jolla ei ole ollut selkärankaa avata keskustelua suomalaisista jihad-turisteista, vaikka SUPO on kertaan jos toiseen asiasta varoitellut.

Advertisements

2 comments

  1. Ampua pitäisi välittömästi tavattaessa nämä “jihad-turistit” ihan kylmästi ja niin pian etteivät ehdi ääntä päästää. Lisäksi tällaisten kaikki sukulaiset on heti karkotettava. Muutenkin näille sharia kannattajille olisi pikaisesti otettava maassamme kovennettu kuolemanrangaistus käyttöön (aivan kuten omat tapansa edellyttävät). Kun nää sunni-elukat eivät kunnioita muiden uskonrauhaa, niin miksi helvetissä me sitten niiden? Lisäksi suurimmassa osassa somppulaa on jo niin rauhallista että näiden pitäisi ymmärtää palata sinne “omin” kustannuksin. Kummaa kun muutenkaan ovat täällä, sillä YK on määritellyt sotaa ja vainoa pakenevan (rintamakarkurin) saavan paeta *lähimpään* sodattomaan maahan, sikä Suomi ole sellainen somppulasta katsottuna, saati ollut ikinä -90 luvun taitteessakaan. Tällä asialla on lisäksi aivan helvetillinen kiire!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s