Saksa: kotiin palanneet jihad-turistit järjestäytyvät

syrien-2Verfassungsschutz, eli “Saksan SUPO” ilmoittaa, että Syyriasta kotiinpalanneista sadoista jihad-turisteista ainakin 50 on jo järjestäytynyt omaksi ryhmittymäkseen. Verfassungsschutz luonnehtii jihad-turisteja tikittäväksi aikapommiksi ja on erityisen huolissaan siitä, kuinka ensiluokkaisen muslimiterroristikoulutuksen saaneet fanaatikot tulevat soveltamaan allahin armosta saamiaan oppeja vääräuskoiseen kantaväestöön. “Maltillista islamiakin” edustaviksi luonnehdituissa moskeijoissa jihad-turistit ovat saaneet sankarin kotiinpaluun ja imaamit juhlistavat heitä esimerkillisinä muslimeina, jotka ovat kunniakkaasti seuranneet itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan reitittämää polkua.

Lähde: pi-news.net.

SUPO on ilmoittanut myös huolensa suomalaisten jihad-turistien kotiinpaluusta. Onneksi SUPO:n huoli on vain islamofoobista rasismia sisältävää pölhöpopulismia, sillä meillähän on demarit ja Tuula Väätäinen. Tuula pitää huolen siitä, että jihad-turistimme saavat Geneven sopimuksen vastaisen sotaveteraanistatuksen ja pääsevät siten suomalaisten veronmaksajien piikkiin paapottaviksi ja paijattaviksi itsenäisyytemme verellään lunastaneille sankarillisille sotaveteraaneillemme tarkoitettuihin laitoksiin.

Advertisements

4 comments

  1. Jep. En ole missään vaiheessa kuvitellut, että kesken sodan noin vain “palataan kotiin”. Aivan älyvapaa ajatus. Jos joku Suomen intissäkin saisi päähänsä, että “palaanpa tästä kotiin”, niin nousisi jonkin sortin haloo. Miten muka taisteluiden keskeltä mihinkään lähdetään? Annetaan kallis koulutus ja käydään tappamassa ja sitten muka lähdetään vain pois?
    Kyllä nämä “kotiin palaamiset” ovat järjestelmällistä terroristijoukkojen soluttamista eurooppaan. Näitä sitten aktivoidaan milloin mihinkin veritöihin tai yritetään arabikevättä euroopassa. Kuulostaako vainoharhaiselta? Kuulostaako vainoharhaiselta jos väitän, että 9/11-iskut ovat tapahtunut tosiasia? Kumpi on teknisesti vaikeampaa: Kaappailla lentokoneita samaan aikaan eri puolilla USAa ja lennellä niillä päin ennalta valittuja kohteita, vai toteuttaa sitä Dostojevskin riivaajien ” viiden solun ryhmä”-strategiaa mielipuolisten veritekojen muodossa?
    Tiimalasi mittaa nyt aikaa ja hiekka käy vähiin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s