HS ryhdistäytyy, vai ryhdistäytyykö?

ääliöt

Nyt kun Jyrki Katainen on loikkinut käpälämäkeen, uskaltaa HS ynnätä saldoa Jyrkin ministerikauden saavutuksista. Tämä on tervetullut tuulahdus ja osoittaa ennen näkemätöntä suoraselkäisyyttä suomalaiselta journalismilta, vai osoittaako? Miksi ihmeessä suomalaiset toimittajanahjukset eivät uskalla tehdä näin silloin kun kirjoituksen kohde on vielä valassa? No tietenkin siksi, kun ei ole munaa, selkärankaa eikä itsetuntoa. Käytännössä HS omaa siis valmiudet arvostella hallitusta. Koska näin ei kuitenkaan olla menetelyt ajoissa, on HS siten osasyllinen siihen että Jyrkin jäljiltä Suomella on 47 miljardia enemmän velkaa kuin hänen aloittaessaan ja että olemme kovaa vauhtia vajoamassa syvään lamaan, jolle 1990 -luvun alkupuolen kammotukset ovat vain alkusoittoa.

Lähde: HS.

PS. Nyt olisi HS:n korkea aika ynnätä Alexander Stubbin ministerikauden saldo ja selvittää, että minkälaiselta pöydältä lähdetään liikkeelle. Koska HS on Stubben suhteen kuninkaantekijän asemassa, on moista turha olettaa. HS tulee siis olemaan yksi Stubben aiheuttaman katastrofin merkittävimmistä rikoskumppaneista.

Advertisements

2 comments

  1. Hesarilta on selkäranka poikki. Sillä ei kauheasti ryhdistäyllytä. YLEkin se jaksaa pitää valtakunnan pellen maineestaan huolta: Nyt ne ääliöt uutisoivat iloisina olevansa Suomen luotettavin media, koska 75% kansasta muka pitää sitä luotettavana. Vuonna 2011 luku oli 87%. Laskua yli 10% ja näiden mielestä on syytä olla tyytyväinen. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s