Muslimiveljeskunta panee Hesaria 6-0

hesariapannaan6-0Copy-paste -journalismi, inkompetentit kesätoimittajat ja journalistisen käsityötaidon uupuminen ovat leimanneet Suomen Bravdaa, aka Hesaria jo pitkään. Ilman, että asioiden taustoihin ja syy-yhteyksiin perehdytään vakavan journalistisen osaamisen velvoittamin menetelmin, Hesari kopioi britanistanilaiselta Daily Telegraphilta pseudo-akateemisen tutkimuksen ilman sen kummempia omantunnontuskia. Daily Telegraph nimittäin julkaisi jutun muslimi-professorin tekemästä tutkimuksesta, jonka mukaan länsimaat elävät huomattavasti enemmän koraanin oppeja kunnioittaen kuin muslimivoittoiset maat. Tutkimuksen mukaan viskin ja tumman oluen huuruinen pubimusiikistaan tunnettu Irlanti on maailman islamilaisin maa ja Suomi sijalla 8.

Mikäli Hesarin kesätoimittaja juttua kopioidessaan olisi perehtynyt asian taustoihin, olisi hän mitä ilmeisimmin saattanut havaita, että tutkimuksen tehnyt professori Hossein Askari saattaakin edustaa pahamaineisen Muslimivejeskunnan  nk. maltillista siipeä ja hän on ehkä omistautunut tehtailemaan islamofiilisiä tutkimuksia joilla vakuutetaan lapsenuskoisia länsimaisia hyviä ihmisiä islamin vilpittömyydestä. Tarkoituksena on edelleen kehittää illuusiota siitä, että islam on rauhan uskonto ja kaikki sitä sen oppien mukaisesti harjoittavat muslimit ovatkin ymmärtäneet humpan juonen ihan väärin. Hesarin kaltaiseen pisuaarimediaan, jonka journalistinen rappio on rajatonta, näyttää tämä potaska uppoavan kuin nenä peppuun.

Hesarin journalistinen perslento löytyy täältä.

Advertisements

2 comments

  1. Hesari on tosiaan eksyksissä. Sen “artikkelien” aiheet ovat omalla tavallaan kuvia aikuisten maailmasta, mutta toteutus aivan käsittämättömän infantiili. “Testaa mikä muumihahmoista olisit-Mitkä ovat euroopan islamilaisimmat valtiot”. Tänään taas varmaan kiva olla hesarin päätoimittaja: Voi ennen nukkumaanmenoa todeta ” tänään taas uutterasti päätoimittelin”.

  2. Yksi sana: al-taqiyya. Ja hesarin kesäbörjejä viedään kuin pässiä narussa. Pue turbaani päähän, esitä muslimia ja sano että maapallo on pannukakku. Seuraavana päivänä hesari julkaisee faktana shokkiuutisen “Maapallo on litteä!”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s