Mosul: jihad-turistit koristavat tienvarsia mestattujen vääräuskoisten päillä

ISISjihadis2Jihad-turistit yms. muslimit koristavat Mosulin teitä ja katuja mestattujen vääräuskoisten päillä. Olkoonkin, että koraanin kerrotaan olevan 1:1 muslimien jumalan sana ja sen jokainen värssy ja tavu ovat kajoamattomia määryksiä ihmiselle siitä kuinka heidän tulisi elää elämäänsä, tietävät kaikki hyvät ihmiset ja muut islamofiilit idiootit kertoa, että muslimit ovat ymmärtäneer islamin sanoman väärin, sillä islamhan on tunnetusti rauhan uskonto.

“Kun siis kohtaatte taistelussa uskottomat, niin nujertakaa heiltä niskat… Niin on oleva…”
koraani 4:47

Lähde: dailymail.co.uk

Advertisements

2 comments

  1. Nämä muslimit tosiaan eivät tyydy pelkästään tappamaan vihollisikseen uskomiaan. Jostain syystä on avuttomaan tilaan saatettuja uhreja kidutettava ja vainajia silvottava, sekä kaikin puolin häväistävä. Vastenmielinen kuolemankultti. Näillä sitten pitäisi täyttää joka niemi ja notkelma.
    Kunniakansalaisia, monitaito-osaajia ja sokerina pohjalla SDP:n Tuula Väätäisen neronleimaus: Sotaveteraaneja!
    Mistäköhän sekin johtuu, ettei muslimien tekemiä rikoksia ihmisyyttä- ja ihmiskuntaa vastaan luokitella rikoksiksi, mutta niistä puhuminen on kiihottamista kansanryhmää vastaan ja uskonrauhanrikkomista?
    …ensimmäistä kertaa elämässäni olen jo puolittain vakavissani leikitellyt ajatuksella ampuma-aseen hankkimisesta. Tässä iässä. Ei jumalauta.

  2. Niin johtuukohan se näistä sankareista että sotaveteraanijärjestöillä on vielä niin mittavat omaisuudet jäljellä. Tulevien vuosien aikana kun viimeinen oikea veteraani kuolee, niin kuvio on selvä. Väätäiset sun muut katsovat että rahaa jäi paljon jäljelle ja ei kai sillä muuta käyttöä ole kuin määrätä nekin näille uusille Syyrian kunniaveteraaneille. Vihreitä tuollainen päiden pilkkominen vain innostaisi, kohta ne varmaan kutsuu tänne muutaman moniosaajan ja pyytää tekemään koristeellisen näyttelyn myös Kiasmaansa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s