Britanistan: Muhammed ja Muhammad suosituimpia pojan nimiä

fourbabies

Euroopan islamisaatio edistyy hurjaa vauhtia. Hyvänä esimerkkinä tästä se, että suosituin pojan nimi Lontoossa on -yllätys, yllätys- Muhammad. Kantaväestön supistuvat syntyvyysprosentit ja muslimien tapa lisääntyä kuin torakat on johtanut siihen, että neljännen sijan suosituimpien poitsujen nimien listalla on nimellä Muhammed… Ja Jussi Jalosen kaltaisten pseudo-akateemikkojen viinan huuruinen viskibasso örisee, että Eurabia -käsite on pelkkää “äärioikeiston vainoharhaa”…

Lähde: standard.co.uk.

Advertisements

4 comments

  1. Nyt näyttää siltä, että tämä islam-niminen kulkusairaus on saanut koko lähi-idän liekkeihin ja se palo leviää eurooppaan vikkkojen ja kuukausien sisällä. Maailma tosiaan on kääntymässä ylösalaisin: Putinin vahva, ja koko ajan voimistuva komento pitää huolen siitä, että Suomi voi luottaa itärajaansa. Jihadistien nirri lähtee venäjällä nooeammin, kuin kissa aivastaa, jos tarpeen. Suomen tarvitsee siis siirtää rajavalvontansa Ruotsin rajalle. Kukapa olisi uskonut?

    1. Totta. Ja ajattele, että meidän “hyvät ihmiset” pitävät Putinia hirveänä despoottina, homo- ja islamofoobikkona. Entäs jos Venäjä onkin Suomelle parempi liiittolainen Suomelle kuin NATO?

  2. Nato on vähän kuin EU. Sen kannattajilla on oikeus sanoa mediassa mitä tuubaa hyvänsä ja aina on oikeassa. Pääasia että vastustaa sitä vastustavia. Keinoilla ei väliä. Sotilasliittona Nato on iso, kömpelö, hidas ja nahjusmainen vellihousu, joka jättää kaikki tekemisensä puolitiehen. Se ottaa jäsenikseen kaikki, jotka jäsenyyttä hakevat. ISISkin varmasti pääsisi jäseneksi, jos hakisi. 😀 Suomen kannattaa ehdottomasti toimia YYA:n hengessä.

    1. Totta. Veli-venäläinen on näyttänyt ryhdikästä suoraselkäisyyttä esim. afrikansarven piratismimoniosaajien suhteen, Sen sijaan, että lähettää miinanraivaaja SS. Halinallen kyydissä kukkahattutätejä jakamaan merirosvoille valmiiksi täytettyjä turvapaikkahakemuksia ja punaisen puolikuun apupaketteja, on somppujen kaappaamat venäläislaivat vapautettu lähettämällä paikalle iskujoukko lukemaan muslimiryöväreille sitä ainoaa lyijyistä kieltä mitä he ymmärtävät.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s