Urbaanilegenda vai katkeraa todellisuutta?

somalier_16_danmarkSeuraava teksti on poimittu nimeltä mainitsemattomalta keskustelufoorumilta. Se ei kuvasta Dr. James Gonzon tai Newsbygonzo -tiimin näkemyksiä. Lukija päätelkööt itse, että onko kyseessä faktaa, fiktiota, populistista propagandaa vai kuvaus suomalaisesta hyysärismistä.

“Eräs sompanssilasta 1990 -luvun alkupuolella maahan tuotu moniosaaja todettiin henkisesti sairaaksi ja on sen jälkeen ollut jatkuvassa hoitokierteessä, milloin Kellokoskella, milloin Aurorassa. Sinä aikana kun hän on ollut Suomessa, on syyllistynyt moneen otteeseen alaikäisen törkeään seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Vankilaan ei voida pistää, koska on todettu syyntakeettomaksi, onhan hänet todettu psyykkisesti sairaaksi, koska ei muuten olisi psykiatrian hoitokierteessä. Päivääkään ei ole tehnyt töitä ja vaikka on laitoksessa, niin siitä huolimatta sossun pitää hänelle kustantaa vuokra-asunto + päivärahat jne., sillä eihän sitä voida laitoksessa rahattomana ja kodittomana olla. Karkeasti arvioituna on tämä kulttuuriamme rikastuttava moniosaaja maksanut valtiolle n. 14.000,-/kk, mukaanlukien kaikki hoito-, sossu,- yms. kustannukset. Tätä sirkusta kun on kestänyt jo 23 vuotta, tekee se yhteensä 3.864.000,- euroa ja taksamittari tikittää edelleenkin.”

Jutussa mainittujen hoitolaitosten työntekijät voisivat vahvistaa onko teksti tarua vai totta, mutta vaitiolovelvollisuuteen vedoten heidät on pakotettu suojelemaan seinähullun etnnistä diversiteettiämme rikastuttavan raiskaajan henkilöllisyyttä.

HUOM. Kuvassa esiintyvä somalialainen raiskaaja ei esitä tämän jutun sitaatin henkilöä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s