Oi siunattu suvaitsevaisuus!

“Suvaitsevaisuus on rappioituvan yhteiskunnan viimeinen hyve.”
-Aristoteles

riittaaNythän on niin, että Euroopan moraalisen rappion romuttamista kulttuurimaista ei taida olla jäljellä juurikaan sellaista, jossa suvaitsevaisuutta ei olisi keinokullattu hyveistä hienoimmaksi ja sen oletetun ainutkertaisuuden kyseenalaistamista moraalisista rikkomuksista röyhkeimmäksi. Poliittisen korrektiuden myrkyttämät ja perinteiset arvot hedonistiseen dekadenssiin treidanneet vihervasemmistolaiset ja stubbelaiset eurofoorikkokokkareet yms. höynähtäneet hyvät ihmiset ovat vääntäneet julkisen keskustelun diskurssin sellaiseen niskalenkkiin, että pelkästä suvivirren kokonaisvaltaisesta veisuusta ja naisen ja miehen välisen aviolitoon julkisesta kunnioittamisesta ei voi puhua avoimesti ilman, että saa otsaansa ahdasmielisen ja suvaitsemattoman kaappihomonatsin leiman.

“Hän, joka tuntee asiasta vain oman puolensa, tietää siitä hyvin vähän.”
-John Stuart Mill

Kaikkia eri pölhösuvaitsevaisuuden muotoja yhdistää niiden jääräpäinen usko omaan erinomaisuuteensa ja siitä syntyvä kykenemättömyys tarkastella infantiilejä olettamuksiaan kyseenalaistavia rationaalisia argumenttejä laajakulmaisista lintuperspektiiveistä. Se, että ihmisinä olemme etnisyyteemme katsomatta tasa-arvoisia ei todellakaan tarkoittaa sitä, että maailmankatsomuksemme ovat myös tasavertaisia. Fasismi ei voi koskaan olla demokratian kanssa tasavertaista ja suvaitsemattomuutta suvaitseva suvaitsevaisuus on vain itseään hännästä pureva sekarotuinen rakki.

“Islam on yhtä vaarallinen ihmiselle kuin vesikauhu koiralle.”
-Winston Churchill

Muslimien massamuuttovirta sivistyneisiin länsimaihin on jakanut kantaväestöjen mielipiteet islamista useaan leiriin. Kaikki esimerkillisesti suvaitsevaiset hyvät ihmiset ovat jääräpäisesti vakuuttuneita siitä, että suvaitsemalla islamia he osoittavat islamia ja sen edustamia arvoja kyseenalaistaville ihmisille olevansa näitä parempia ja moiselle moraalikeripukille antautumalla onanoivat piskuista egoaan kanssaihmistään paremmaksi. Suvaitsevaistolle islamin ihanointi ja ählämien paapominen ei siis ole mitään muuta, kuin egoistista paremmuudentunteenhakuisuutta. Täten islamia rationaalisesti arvostelevat tahot leimataan jonkinlaisesta neuropatologisesta tilasta kärsiviksi foobisksi hulluiksi ja siinä samassa suljetaan omat silmät ja korvat kysymyksille, että miksi maailmasta ei löydy yhtä ainoaa islamilaista tai edes muslimienemmistöistä maata jossa ihmisarvot, sanan-, uskonnon- ja mielipiteenvapaudet olisivat kunniassa ja jossa nainen omaisi miehen rinnalla tasavertaisen juridisen aseman? Hassua on myös se, että allekirjoittanut ei ole kohdannut vielä yhtä ainoaa islamia hinkuyskäisesti suvaitsevaa hyvää ihmistä, joka olisi oikeasti lukenut koraanin kannesta kanteen ja perehtynyt islamin perimätietoon eli haditheihin. Alexander Stubb minulle kerran väitti koraanin lukeneensa, ei tosin niin lausuessaan pystynyt katsomaan minua silmiin. Ei kerinnyt kulua minuuttiakaan tuosta väittämästä kun kävi kiistattoman selväksi, että pepsodentpoitsu bluffasi tässäkin asiassa.

Summa summarum:

“Suvaitsevaisuus on rappioituvan yhteiskunnan viimeinen hyve.”
-Aristoteles

Dr. James Gonzo
Brysselissä 7. kesäkuuta, Herran vuonna 2014

Advertisements

2 comments

 1. Ennen kuin viljelet tuota Aristoteleen sitaattia enemmän, niin kannattaa tarkistaa mistä se on peräisin. Sitä viljellään monilla nettisivuilla, mutta mistään ei oikeastaan tunnu löytyvän viitteitä että Aristoteles olisi koskaan niin missään sanonut.

  Voi olla että se on sekoitettu esimerkiksi Sir James Goldsmithin sitaattiin
  “Tolerance is a tremendous virtue, but the immediate neighbors of tolerance are apathy and weakness.”

  Tottahan se on että suvaitsevaisuus sellaisena kuin se nykyään on, johtaa vielä yhteiskunnan rappeutumiseen, mutta käyttämällä mahdollisesti joidenkin tuulesta tempaamia sitaatteja, voi jossain vaiheessa joutua noloon tilanteeseen.

  Sitaatti jota käytit saattaa olla myös näiltä henkilöiltä:
  D. James Kennedy, amerikkalainen evankelista
  Dr. William Pierce, joku amerikkalainen antisemitisti uusnatsi

  Kannattanee tehdä jokin korjaus tähän, ennen kuin joku viherkommari keksii tästä jotain hauskaa.

  1. Ei tuon sanojalla ole mitään väliä, antaa viherpunikkien räkyttää, tuleepahan enemmin huomiota Gonzolle. Pointti on itse tekstissä joka on faktaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s