Saksa saa uuden islamilaisen marttyyrin

robertbaumSaksalaisesta Solingenin kaupungista kotoisin oleva 26 -vuotias islam-käännynnäinen Robert Baum, musliminimeltään Uthman al-Almani, on menehtynyt itsemurhapommi-iskussa. Baum räjäytty itsensä maltillista islamin siipeä edustavan alawiitti -siviilivähemmistön kansoittamassa al-Kafatin kylässä. Suomalaisten medioiden uutisriman alittaneesta asiasta uutisoi saksalainen laatumedia Die Zeit.

Ujona ja vetäytyväisenä nuorena pidetyn Baumin radikalisoituiminen alkoi hänen hakeutuessaan solingenilaisen salafisti-moskeijan oppiin. Saudi -rahoitteiset salafistit harjoittavat aktiivia käännytystyötä myös Suomessa ja SUPO:n mukaan Syyriassa toimii kymmeniä suomalaisia käännynnäisiä Baumin kaltaisina jihadisteina.

Advertisements

One comment

  1. Jep. Kohtpuoliin saadaan täälläkin nauttia marttyriveljiemme veriteoista. Koti-ikävä alkaa vaivaamaan ideologistatuhoamissotaa käyviä suomessa syntyneitä pullämössöterroristeja. Boko harat jne. tuskin päästävät kotiin näitä ihmisoikeusrikollisia aivan ilmaiseksi. Suku tod.näk. joutuu maksamaan sievoisen korvauksen kotiin palaajasta ja kotiutettava saattaa saada kotitehtäväkseen, jonkun silmittömän veriteon.Ei missään sotajoukossa mennä ja tulla, kuin Ellun kanat. Ja mikäpä siinä, kun on kerran aseettomien siviilien, naisten ja lasten, murhaamisen makuun päässyt, niin sehän käy kuin tanssi. Tietysti joku vähemmän suvaitsevainen ihminen saattaisi vaatia, että näiden murhaajien teot ja toiminta olisi tutkittava, ja heidät olisi tuomittava joko siinä maassa, jossa ovat rikoksiinsa syyllistyneet tai sitten kansainvälisessä oikeudessa. Se sos.demien T.Väätäisen vaatimus, että näitä ihmisyyttä vastaan rikoksia tehtailleita sosiaalipummeja olisi kohdeltava sotaveteraaneina on älyvapaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s