Obama vaihtaa viisi Taliban-terroristiä yhteen USA:n rintamakarkuriin ja haistattaa pitkät siviilipanttivangeille

Image

USA:n presidentti ja libyalaisten siviilien pommitamisesta nobelilla palkittu Barak Hussein Obama kapituloi muslimeille vaihtamalla viisi vangittua Taliban-terroristiä yhteen Afghanistanissa talibanien panttivankinaan pitämään USA:n armeijan sotilaskarkuriin. Kun kommarimediamme demonisoimat republikaanipoliitikot kysyivät Obamalta, että miksi tämä ei vaatinut talibania vapauttamaan panttivankeina pitämiään kolmea amerikkalaista siviiliä, totesi Barak Hussein, että “emme jätä yhtään sotilastamme vihollisten armoille”. Talibanin vankinaan pitämiä amerikkalaisia on todennäköisesti neljä, sillä yksi heistä oli kidnappauksen tapahtuessa raskaana oleva Caitlin Coleman. Vahvistamattomien tietojen mukaan Caitlin Coleman synnytti lapsen Taliban-vankeudessa 18 kuukautta sitten.

Advertisements

2 comments

  1. Amerikkalaisten tapa aina odottaa joitain vuosia, ennen kuin aloitetaan vakavissaan neuvottelut vankien vapauttamisesta on myös kuvottava. Odotetaan, että ihmiset tulevat alennusmyyntiin, ja sitten tehdään kaupat. Niljakas tapa toimia.

    1. Totta. Veli venäläinen olisi lähettänyt iskuryhmän paikalle ja täsmähyökkäyksellä pannut vielä useampia partajaakkoja päiviltä. Heidän toimintansa itäkeskuksen etnistä diversiteettiä rikastuttavia afrikansarven merirosvoja vastaan on ollut esimerkillistä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s