Suomalaisen Journalismin Kriisin Lähteillä

toimittajakoulu01

Advertisements

3 comments

  1. Viimeaikoina olen pannut sen merkille, kuinka media vouhkaa intiassa tapahtuvista joukkoraiskauksista, mutta on hiirenhiljaa suomessa tapahtuvista.
    …se oli kyllä aidosti hauskaa, kun se “mikä sen ylen rotupesutuote somppu toimittajan nimi nyt taas olikaan” omasta mielestään hiillosti J.Halla-ahoa. Jätkä järjesteli ja söhelsi lunttilappujaan, ja viimein oikean löydettyään alkoi tivaamaan pitääkö paikkansa, että J.Halla-Aho on saanut tuomion uskon rauhan ja blaa blaa blaa… Lunttilappu tuollaisen asian kysymistä varten! MIKÄ AMMATTILAINEN!!!!

  2. Myös hyvä esimerkki suomalaisesta journalismista on se, kun iltasanomissa kehuskeltiin pari päivää sitten, että Sierra Leonesta Afrikasta Ouluun tullut poika, joka ei ollut koskaan ennen suomeen tuloaan opiskellut, sai IB-linjan käytyään ylioppilaslakin neljässä vuodessa. Ei siinä mitään, hyvä että opiskelee. Kuitenkin pienellä googletuksella ja homma-foorumin selaamisella selvisi, että tuo “koulua käymätön poika” olikin itse asiassa jo suorittanut lukion kertaalleen Sierra Leonessa. Toimittajilta oli siis monikulttuurisessa hurmiossa “unohtunut” se asia, joka ratkaisee onko koko juttu edes uutisoinnin arvoinen. Tärkeimmän kuitenkin muistivat, eli sen ihanan multikulttuurisen propagandan. Tulee tuosta valehtelusta jo melkein mieleen Kim Jong Il ja 18 hole-in-onea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s